Новинки жіночого верхнього одягу в сезоні весна-2024: які моделі варто додати власникам магазинів жіночого одягу

СоветыМода и стиль
Новинки жіночого верхнього одягу в сезоні весна-2024: які моделі варто додати власникам магазинів жіночого одягу
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1914 5.0 DimitrDimitr
Щоб цієї весни мати неперевершений вигляд, варто дізнатися заздалегідь, що ж пропонують модні дизайнери.

Весна — чудова нагода для прекрасних пані та панянок оновити гардероб, зокрема й верхній одяг. Підготуватися до весняного сезону й купити жіночі куртки та вітрівки оптом за вигідними цінами пропонує провідний український виробник жіночого одягу Fashion Girl. Запрошуємо власників магазинів і дропшиперів поповнити свій асортимент якісними речами, актуальними цієї весни. Продаж здійснюється переважно гуртом (від 3 одиниць та більше), але доступний і вроздріб.

Модні тренди сезону весна-2024

жіноча курткаЩоб цієї весни мати неперевершений вигляд, варто дізнатися заздалегідь, що ж пропонують модні дизайнери. Головні тренди сезону весна-2024:

  • Силуети. У тренді моделі прямого крою та фасони оверсайз. Популярними також залишатимуться приталені та трапецієподібні речі.
  • Матеріали. Актуальними навесні 2024 року будуть денім, кашемір, шкіра, екошкіра, плащівка — матеріали, що здатні захистити від пронизливого вітру в мінливий весняний період.
  • Кольори. В «зеніті слави» лимонний, пудровий, блакитний і фіолетовий кольори. Жовтий, синій та червоний нададуть весняному образу ефектності та яскравості, білий і сірий — лаконічності, а класичний чорний ніколи не виходить із моди.
  • Принти. Рослинні орнаменти на пальто, тренчах і бомберах, вишивка та аплікації на шкіряних і джинсових куртках дуже ефектні, а такі класичні варіанти, як клітинка, горошок та смужки, зроблять будь-який образ чарівним.

У модному сезоні весна-2024 не здають своїх лідерських позицій класичні моделі жіночих пальто, але для теплих сонячних днів варто розглянути практичні куртки та вітрівки.

Модні жіночі куртки

жіночі курткиСтильні та зручні куртки вибирають дівчата, які віддають перевагу одягу в стилі кежуал. Модні куртки чудово поєднуються з сукнями в білизняному стилі, мініспідницями та класичними спідницями-«олівець», шортами та джинсами.

До списку головних трендів цього сезону увійшли:

  • Куртки зі шкіри та екошкіри.  Шкіряні жакети приталеного чи прямого крою — універсальний варіант, який подобається багатьом жінкам. Крім цих моделей, цієї весни актуальними будуть шкіряні куртки-бомбери.
  • Куртки у сорочковому стилі. Минулої осені ці моделі були дуже популярними, і навесні теж залишаться у тренді. Носити такі куртки можна в багатошарових луках — під пальто чи плащ, а також як верхній одяг — поверх худі чи толстовки.
  • Бомбери. Ці моделі вже стали класикою, тож залишатимуться популярними ще не один сезон. Така куртка на весну 2024 року — справжній мастхев для кожної дівчини.
  • Вітрівки. Сучасні фешн-тенденції пропонують поєднувати вітрівки не тільки зі спортивним одягом і джинсами, а й класичними штанами й сукнями. Тому жіноча вітрівка — універсальний варіант весняного верхнього одягу.
  • Стьобані куртки. Ці моделі підходять практично до будь-якого гардероба та стилю, до того ж добре зігрівають у прохолодні дні.

жіноча куртка

Асортимент Fashion Girl — це стильні трендові речі для жінок будь-якого віку та статури (від 40-го до 56-го розміру). Актуальні фасони та широка колірна гама одягу гарантовано сподобаються будь-якій модниці, тому жіночі куртки оптом — чудова можливість підприємцям заробляти, реалізовуючи якісні товари, вироблені в Україні.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Праздник 25 апреля: что сделать для денег в доме,...
Праздник 25 апреля: что сделать для денег в доме, кого поздравить...
Коровье молоко обошло растительное в популярности...
Коровье молоко обошло растительное в популярности: диетологи расс...
Пышная паска на сливках: рецепт ароматной выпечки...
Пышная паска на сливках: рецепт ароматной выпечки к Пасхе
Не черствеет и не крошится: рецепт пасхального кр...
Не черствеет и не крошится: рецепт пасхального крафина с секретны...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.