Полімерні підлоги: різновиди, переваги та сфери застосування

СоветыДругие советы
Полімерні підлоги: різновиди, переваги та сфери застосування
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1384 4.2 NikolisNikolis
Підлога, створена на основі полімерів, може слугувати понад 20 років, й навіть якщо пройде більше часу вона буде мати гарний вигляд.

Полімерна підлога — унікальне покриття, яке створюється за допомогою синтетичних смол. Вона може бути відмінним варіантом для різноманітних приміщень, де важливе швидке та легке прибирання й безпека працівників. Така підлога може прислугувати достатньо довго й буде мати гарний вигляд. Але для цього потрібно звертатися до перевірених компаній, наприклад, до спеціалістів https://bauexpert.ua/ які можуть забезпечити швидкий монтаж з гарантією якісного результату.

Переваги такого рішення

Полімерна підлога буде мати набагато більше переваг якщо порівнювати її зі звичайною. По-перше, вона буде достатньо міцна і стійка до стирання. Їй не страшні хімічні речовини, вплив ультрафіолету чи температури. Крім того,  її достатньо просто очищати від бруду. Ще одна перевага — захист від мікроорганізмів та плісняви.

Підлога, створена на основі полімерів, може слугувати понад 20 років, й навіть якщо пройде більше часу вона буде мати гарний вигляд. Ще один великий плюс —  якщо оформити замовлення на монтаж ось тут https://bauexpert.ua/nashi-poslugy/promyslovi-pidlogy-ta-pokryttya/polimerni-pidlogy/, ви зможете отримати унікальний результат з будь-яким оформленням.

Вартість наливної підлоги за квадратний метр формується з урахуванням площі приміщення, типу та товщини майбутнього покриття та стану основи.

Різновиди полімерних покриттів

Найбільш затребуваними підлогами можна назвати ті, які створені на основі:

  • метилметакрилату. Відмінно підійде до промислових й технічних приміщень з високими вимогами до температурних змін і вологості;
  • епоксиду. Така підлога буде мати невелику товщину й чудові естетичні властивості. За допомогою цього матеріалу можна створити прозору або навіть 3D підлогу;
  • поліуретану. Матеріал має високу пластичність. Часто таку підлогу створюють у приміщеннях де є великі вібраційні навантаження.

Для кожної сфери можна використовувати різні суміші залежно від типу та призначення приміщення.

Полімерні підлоги: різновиди, переваги та сфери застосування

Де найчастіше можна побачити наливні підлоги

Таке рішення дуже популярне у харчовій, фармацевтичній, хімічній та сільськогосподарській промисловості. Також полімерну підлогу все частіше роблять на складах, у виробничих приміщеннях, в ангарах та гаражах. Не менш часто професіоналів просять зробити монтаж в котеджах та приватних будинках, в навчальних закладах, на спортивних майданчиках, в клубах, музеях та інших будівлях з різним рівнем прохідності.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зод...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зодиака ждет прибыл...
Назван вечерний перекус №1 для похудения
Назван вечерний перекус №1 для похудения
Оригинальная замена мороженому: как приготовить г...
Оригинальная замена мороженому: как приготовить граниту из дыни
Никогда не пользуйтесь этим предметом в отеле: ки...
Никогда не пользуйтесь этим предметом в отеле: кишит микробами
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.