Куріння є однією з причин погіршення стосунків – підтверджує незалежне опитування

СоветыСемья и дети
Куріння є однією з причин погіршення стосунків – підтверджує незалежне опитування
Фото: из открытых источников
337 MaDemMaDem
Глобальне опитування, проведене незалежним дослідницьким центром Povaddo виявило, що кожен третій курець вступає в суперечки з близькими людьми саме через куріння.

У рамках дослідження було опитано 16 099 чоловіків та жінок у віці 21–74 роки з 13 країн світу. Результати показали, що семеро з десяти осіб мають проблеми з партнерами через куріння, а 17% опитаних, які не палять, навіть мали намір покинути партнера-курця. Про невдоволення від паління партнера більше говорять жінки (73%) та трохи менше чоловіки (66%). Також було виявлено, що майже чверть курців (23%) приховує шкідливу звичку від близьких людей або друзів.

Отримані результати вказують на те, що шкідлива звичка впливає на якість міжособистісних стосунків та є джерелом конфліктів у парі. Важливими факторами негативного впливу паління на стосунки названі наступні: запах диму на одязі та вдома, погіршення зовнішнього вигляду та фізичної активності, проблеми зі здоров’ям партнера, пов’язані з палінням, а також значні витрати сімейного бюджету.

Відмова від шкідливих звичок важлива як для здоров’я та життя самого курця, так і для партнера-некурця. Тому, якщо ви не курите, то не починайте, якщо курите, то відмовляйтесь, якщо не відмовляєтесь, то змінюйтесь, переходьте на менш шкідливі альтернативи.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Всего два ингредиента: домашние леденцы на палочк...
Всего два ингредиента: домашние леденцы на палочке как в детстве
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждо...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждому
Нежный, как облако. Рецепт американского Ангельск...
Нежный, как облако. Рецепт американского Ангельского торта
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.