Відбілювання зубів в домашніх умовах: плюси та мінуси

СоветыЗдоровье
Відбілювання зубів в домашніх умовах: плюси та мінуси
Фото: из открытых источников
271 5.0 NikolisNikolis
Незважаючи на те, що зараз є безліч рецептів відбілювання зубів, якими можна скористатися в домашніх умовах, слід виявити обережність.

Багато людей зацікавлені в тому, щоб їхні зуби були білими та привабливими. Саме тому вони часто ризикують, намагаючись зробити всі маніпуляції в домашніх умовах. Але для того, щоб отримати дійсно якісний результат, варто використовувати перевірені способи. Також, якщо людина хоче отримати гарний результат, можна записатися через сайт https://dr.miller.vn.ua/servises/vidbil на відбілювання до професіоналів. Вони зможуть все зробити гарно.

Які способи використовують?

В домашніх умовах можна зробити наступне.

Застосування спеціальних зубних паст

До складу таких паст входять не лише особливі речовини, а й абразиви. При активному використанні таких складів можна прибрати лише м'який верхній наліт. Це дозволить зробити зуби світлішими. Але при цьому отримати голлівудську посмішку практично неможливо.

Відбілювання за допомогою гелів та спеціальних смужок

Вони наносяться або прикріплюються до зубів. За допомогою підготовлених речовин можна прибрати трохи потемніння. Такий результат досягається за рахунок того, що до складу входить пероксид водню та інші компоненти.

Популярні народні засоби

До переліку популярних народних засобів входять такі:

  1. активоване вугілля;
  2. перекис водню;
  3. сода.

У мережі є чимало рецептів, при підготовці яких можуть бути використані перераховані вище інгредієнти. З цих компонентів можна приготувати як порошок, а й пасту.

Плюси та мінуси відбілювання зубів в домашніх умовах

Капи

Даний спосіб вважається одним із найбільш безпечних. Для того, щоб ним скористатися, варто вибрати та придбати капи. Найкраще звернутися до фахівця, який зможе підготувати індивідуальні капи, попередньо зробивши зліпок. За допомогою правильно підготовлених кап можна відбілити зуби приблизно на 8-10 тонів.

Чому не варто відбілювати зуби в домашніх умовах?

Незважаючи на те, що зараз є безліч рецептів відбілювання зубів, якими можна скористатися в домашніх умовах, слід виявити обережність. Зумовлено це кількома ключовими причинами. Людині, яка не має досвіду і необхідних знань, проблематично правильно розрахувати дозування. Крім цього, кожна речовина має певний час впливу. Якщо користуватися ним менше за визначений час, то ефект буде мінімальним. При надмірно тривалому застосуванні існує можливість отримання опіків.

Ефективність домашніх засобів значно нижча за професійні, крім того, є можливість порушення цілісності емалі. Деякі речовини, які використовуються для відбілювання можуть негативно вплинути на стан ясен, на слизову оболонку. Були відмічені випадки, коли речовини, що використовуються, сприяють виникненню алергічної реакції. Перед тим, як відбілювати зуби в домашніх умовах, обов'язково потрібно відвідати стоматологічний кабінет.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Судьба готовит сюрприз: только эти знаки Зодиака ...
Судьба готовит сюрприз: только эти знаки Зодиака начнут новую гла...
4 знака Зодиака, которые всегда преуспевают
4 знака Зодиака, которые всегда преуспевают
Рецепт постных пирожков с картошкой и грибами: ка...
Рецепт постных пирожков с картошкой и грибами: как приготовить вк...
Эта простая утренняя процедура продлит жизнь на д...
Эта простая утренняя процедура продлит жизнь на десятки лет: секр...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.