Рушники з мікрофібри: переваги та різновиди продукції

СоветыДом и уют
Рушники з мікрофібри: переваги та різновиди продукції
Фото: из открытых источников
722 5.0 NikolisNikolis
Завдяки тому, що рушники з мікрофібри мають унікальні властивості, їх нерідко застосовують у різних цілях.

Буквально кілька років тому домогосподарки активно використовували лише рушники з бавовни та льону. Але сьогодні все змінюється, з’являється текстиль, який не тільки зручний у використанні, а й має тривалий термін служби. Це можна сказати про рушники з мікрофібри, які допомагають очищати будь-яку поверхню та мають багато переваг, які вже відзначили багато домогосподарок.

Чому варто купувати продукцію з цього матеріалу

Вперше мікрофібра була виготовлена із синтетичних волокон понад 45 років тому, але лише нещодавно її почати використовувати для створення якісних рушників для дому. Виробники можуть її поєднувати з поліестером, акрилом, бамбуком, а також лайкрою, тому текстиль набуває унікальних властивостей. Наприклад, бамбукова мікрофібра виділяється не лише тривалим терміном використання, а й зручністю експлуатації.

Деякі виробники вводять до складу своєї продукції целюлозні волокна. Це дозволяє покращити антибактеріальні властивості, а також рівень повітропроникності. Матеріал з унікальною структурою привабливий тим, що всередині нього ніколи не розвиваються хвороботворні мікроорганізми та бактерії.

Види рушників за призначенням

Сьогодні можна придбати різний текстиль з мікрофібри:

  • для рук;
  • для столу;
  • для столових приладів та для посуду;
  • для фруктів, овочів та зелені;
  • для очищення плити та стільниці.

Завдяки тому, що рушники з мікрофібри мають унікальні властивості, їх нерідко застосовують як прихватку. За допомогою таких рушників можна мінімізувати можливість отримання опіку. Мікрофібра має унікальні якості. Тому її можна застосовувати для очищення скла та дзеркал.

Основні параметри вибору

Рушники з мікрофібри: переваги та різновиди продукції

Щоб серед широкого асортименту рушників із мікрофібри вибрати саме те, що ідеально підійде, необхідно звертати увагу на декілька основних показників:

  1. Склад тканини. Ця інформація є на етикетці та в описі товару.
  2. Рівень якості та відтінок. Важливо, щоб обраний рушник із мікрофібри був пофарбований рівномірно. На поверхні не повинно бути розводів чи інших недоліків.
  3. Особливості пошиття. Тільки якщо всі шви ретельно оброблені, термін експлуатації рушника буде більш тривалим.

Як продовжити термін використання рушників із мікрофібри

Для того, щоб збільшити термін активної експлуатації, варто своєчасно здійснювати правильне прання. Якщо на поверхні є жирні плями або інші види забруднень, то попередньо рушники з мікрофібри варто замочити у воді з миючим засобом або порошком. Фахівці не рекомендують користуватися в процесі прання відбілювачами, складами, що містять агресивні речовини. Адже все це вплине на стан виробу.

Купувати рушники варто лише в перевірених магазинах, які можуть гарантувати якість. Наприклад, є багато інтернет-магазинів, які пропонують рушники високої якості та по доступній вартості. Уважно вивчайте карточку товару, роздивляйтесь фото, щоб обрати саме те, що вам потрібно.

Стаття для інтернет-магазину «Рушничок».

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Назван продукт, который быстро сжигает лишний жир...
Назван продукт, который быстро сжигает лишний жир на теле во врем...
Купить батут: как выбрать идеальную модель для ва...
Купить батут: как выбрать идеальную модель для вашего двора
Хрустящее песочное печенье на кефире
Хрустящее песочное печенье на кефире
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы имет...
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы иметь хорошее настро...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.