Порівняння Lovense Lush 2 та Lovense Lush 3

СоветыДругие советы
Порівняння Lovense Lush 2 та Lovense Lush 3
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
534 4.2 DimitrDimitr
Порівняємо ці дві секс-іграшки, щоб побачити різницю, індивідуальні характеристики та вибрати для себе дійсно ідеальний варіант.

Інтернет-магазин Tempt пропонує великий асортимент іграшок для дорослих. Відвідувачі знайдуть моделі класичного типу та сучасні варіанти, що надають максимальний комфорт для управління, ширший асортимент функцій та можливостей. До останніх можна віднести смарт віброяйця, які мають різні режими, а керувати ними можна через смартфон. Смарт віброяйце Lovense Lush 2 — це яскравий приклад іграшки нового покоління. Вона стане прекрасним вибором для сольної гри та прелюдій з партнером. На сайті сексшопу Tempt є й інша цікава модель — Lovense Lush 3, яка вже встигла завоювати серця багатьох жінок та продовжує це робити. Порівняємо ці дві секс-іграшки, щоб побачити різницю, індивідуальні характеристики та вибрати для себе дійсно ідеальний варіант.

Смарт віброяйце Lovense Lush 2: особливості та індивідуальні характеристики

Lovense Lush 2

Секс-іграшка від Lovense — ідеальний варіант для сольної гри, прелюдій з партнером, використання в публічних місцях для створення максимально екстремальних ситуацій.

Ця модель має безлімітну кількість режимів, нею можна керувати через інтернет та підключатися до веб-сайтів. Мотор дуже тихий, тож ніхто навіть не почує, що ви вирішили розважитися, навіть якщо поруч є люди.

Серед цікавих особливостей Lovense Lush 2 можна виділити такі:

  • Звук — включайте улюблену музику, і яйце буде вібрувати під ритми цієї мелодії.
  • Контроль — керуйте іграшкою завдяки будь-яким рухам пальців по смартфону, улюблені режими вібрації можна зберегти.
  • Патерни — у вібраторі попередньо встановлені 4 суперефективні режими вібрації з додатковим налаштуванням швидкості, також можна створювати свої режими, об'єднати їх до плейлиста.
  • Секс на відстані — керувати таким вібратором може інша людина навіть якщо між вами тисячі кілометрів, достатньо просто завантажити спеціальний додаток, в якому додатково є час для спілкування — ідеальне рішення для пар, що знаходяться у різних містах.
  • Будильник — налаштуйте іграшку на потрібний час, вкажіть потрібні дні, і таким чином можна створити необмежену кількість будильників.

Lovense Lush 2 дозволить отримати справжнє задоволення, зробити процес індивідуальним і неповторним, забезпечити переповнення емоціями та незабутні враження.

Смарт віброяйце Lovense Lush 3: особливості та відмінні характеристики

Lovense Lush 3

Lush 3 — нове покоління світового бестселера. Максимальна потужність вібрації, надійна фіксація, та задоволення всіх ваших цікавих та неординарних фантазій.

На вас чекає безлімітна кількість режимів, тому така іграшка ніколи не набридне і кожного разу буде надавати нові відчуття та емоції. Тихий мотор дозволяє використовувати Lush 3 навіть у багатолюдних місцях (кафе, ресторанах, кіно). Ту є функція магнітної зарядки і не тільки.

Ця іграшка потужніша від своїх аналогів у чотири рази, а серед основних характеристик можна визначити такі:

  • Блютуз дозволяє керувати іграшкою на близькій відстані. Ви можете робити це самостійно, або разом з партнером.
  • Керування на великій відстані завдяки інтернету — ця функція внесе перчинку у стосунки партнерів, навіть якщо вони знаходяться в інших містах чи країнах.
  • Велика кількість патернів вібрації — крім 4 встановлених ефективних режимів, які можна регулювати за потужністю, також є можливість створювати свої режими та навіть об'єднати їх до окремих плейлистів.
  • Функція «Звук» дозволяє вібрувати іграшці у ритмі різних звуків чи голосу, а функція «Музика» дозволяє створити індивідуальний ритм під улюблену композицію чи трек.
  • Контроль вібрацією Lush 3 можна проводити завдяки різним рухам по екрану вашого смартфона, окремі виділити та зберегти до улюблених.

Крім цього нова модель Lush 3 має магнітну зарядку, яка забезпечує максимальний комфорт. Нова антена дає краще підключення, а краще зігнутий хвостик створює максимально інтенсивні вібрації без провалення вглиб. Покращена батарея дозволяє користуватися інтимним гаджетом до 5 годин.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы имет...
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы иметь хорошее настро...
Декор для паски: глазурь без яиц и глазурь из фру...
Декор для паски: глазурь без яиц и глазурь из фруктово-ягодного ж...
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их...
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их собрать, чтобы ...
Рыба с молодыми картофелем в духовке: изюминка по...
Рыба с молодыми картофелем в духовке: изюминка постного меню
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.