Основні переваги й недоліки бітумної черепиці

СоветыДругие советы
Основні переваги й недоліки бітумної черепиці
Фото: из открытых источников
500 NikolisNikolis
Бітумну черепицю вибирають через те, що вона амортизує удари, а також робить тихішими шуми, які утворюються в град, в сильний дощ.
Асортимент покрівельних матеріалів досить великий. Але для більшості людей найкращий варіант — бітумна черепиця придбана на https://loveks.com.ua/krovelnye-materialy/bitumnaja-cherepitsa/, для виготовлення якої використано якісну сировину. Але перед використанням даного матеріалу слід вивчити його плюси, мінуси.

ТОП переваг бітумної черепиці

  • Більшість людей використовують в якості покрівельного матеріалу бітумну черепицю через те, що вона амортизує удари, а також робить тихішими шуми, які можуть турбувати в град, в сильний дощ.
  • Серед широкого асортименту покрівельних матеріалів можна вибрати бітумну черепицю необхідного відтінку. Для створення необхідного кольору виробники користуються спеціальної мінеральною посипкою.
  • При укладанні бітумної черепиці потрібна мінімальна кількість утеплювача. Обумовлено це тим, що даний матеріал володіє відмінними теплоізоляційними показниками.
  • Оскільки вага бітумної черепиці відносно невеликий, додатково зміцнювати кроквяну систему не потрібно. В середньому 1 м² бітумної черепиці важить близько 6 кг.
  • За допомогою бітумної черепиці можна реалізовувати найскладніші проєкти. Обумовлено це тим, що з її допомогою можна відтворювати найскладніші й креативні конструкції.
  • Проблем з обробкою даного матеріалу не буде. Для цього можна користуватися підручними інструментами.
  • Щоб провести укладання бітумної черепиці не потрібно володіти особливим досвідом. З цим зможуть впоратися навіть ті люди, у яких є досвід в даній сфері.
  • При необхідності можна провести ремонт. Для цього можна прибрати пошкоджену ділянку, замінити його новим.
Основні переваги й недоліки бітумної черепиці

Мінуси бітумної черепиці

Перед тим як скористатися даними покрівельним матеріалом, слід ознайомитися з його мінусами:
  • Постійні температурні коливання, сильні морози або ж інтенсивне ультрафіолетове випромінювання стає причиною того, що верхній шар бітуму поступово покривається мікротріщинами.
  • Якщо матеріал буде постійно контактувати з вологою, то з часом на поверхні може утворитися цвіль або ж грибок. Щоб виключити такий результат, слід обробити матеріал захисними засобами.
  • Під бітумну черепицю необхідно укладати суцільну обрешітку. Це зажадає більше часу.
Щоб мінімізувати всі недоліки, вибір матеріалу і його укладання слід проводити з урахуванням вимог, правил, підготовлених професіоналами. У разі необхідності, можна запитати у спеціалістів що краще купити.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Желейный торт без хлопот: рецепт красивого и вкус...
Желейный торт без хлопот: рецепт красивого и вкусного десерта
Можно ли пить пиво, у которого истек срок годност...
Можно ли пить пиво, у которого истек срок годности: какие риски д...
Лучшая закуска: грибы, маринованные с чесноком
Лучшая закуска: грибы, маринованные с чесноком
Что посмотреть: 3 новых сериала, которые достойны...
Что посмотреть: 3 новых сериала, которые достойны вашего внимания
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.