Купити золоті прикраси в Україні найкраще в SOVA

СоветыДругие советы
Купити золоті прикраси в Україні найкраще в SOVA
Ілюстрація / Світлина: sovajewels.com
414 DimitrDimitr
Купити золоті прикраси в Україні від модного дому SOVA. Дизайнерські ювелірні вироби, найкращі ціни та перевірена якість кожної прикраси.

Вже багато років модний ювелірний бренд SOVA є трендсеттером на українському ринку. Українців підкорює якість виробів та інноваційний підхід до їх створення, який відрізняє бренд поміж інших. Не менш яскравими за прикраси Sova Jewels є й проєкти, в яких беруть участь ювелірні вироби.

Холостячка, The HARDKISS, співробітництво з багатьма блогерами та зірками шоубізнесу роблять золоті прикраси SOVA популярними та ще більш бажанішими. Тому бажання купити золоті прикраси можуть виникати у вас просто при перегляді телевізійних програм. Насправді в Sova Jewels завжди є що запропонувати поціновувачам ювелірної моди, а також всім, хто бажає купувати золоті дизайнерські прикраси за демократичними цінами.

Створення золотих виробів Sova Jewels

Sova Jewels — не лише відома торговельна марка в Україні. Це справжній модний дім з власним виробництвом, де до створення прикрас залучені сотні людей. Головне таїнство, звісно ж, здійснюється в дизайнерській майстерні. Тут створюються ескізи майбутніх прикрас, які потім перетворюються на справжні витвори ювелірного мистецтва.

Купити золоті прикраси SOVA

Дизайнери та ювеліри надихаються:

  • модними трендами;
  • історією;
  • архітектурою;
  • настроями різних країн та міст.

Вони збирають ідеї, які потім втілюють в ескізах. Найяскравіші з них затверджує артдиректор і вони отримують шанс стати справжніми прикрасами в руках майстрів ювелірної справи.

Дорогоцінні метали перетворюються на прикраси не за одну мить. Спочатку відливають 3D-модель, яка проходить тестування та прискіпливий огляд. Кожну майбутню прикрасу оцінюють, як з точки зору привабливості, так і з точки зору практичності. Якщо вона відповідає всім стандартам, модель надходить на виробництво, де до справи беруться ювеліри.

Вони відливають з золота потрібну форму, шліфують та полірують майбутній виріб. Якщо за задумом дизайнера в прикрасі є вставка, цю роботу виконують інші фахівці. Адже кріплення каменів, дорогоцінних металів чи емалі потребує майстерної ручної роботи. Тільки так можна зробити акуратне та надійне кріплення.

Купити золоті прикраси Sova Jewels

Перш ніж надійти в продаж, кожен ювелірний виріб проходить пробірування. Проба завжди є на кожній прикрасі Sova Jewels, також на бірці зазначені вставки, їх вага та кількість. Завдяки тому, що в бренду є власне виробництво, якість контролюється на всіх етапах створення прикрас: від сировини до готових виробів на полицях бутіків.

Тут ви можете обрати прикраси на будь-який смак серед численних колекцій бренду Sova Jewels. Кожен з них має свою енергетику, стиль та характер. Ювелірні вироби з золота представлені в білому, червоному, жовтому та рожевому кольорі, а прикрашають їх вставки дорогоцінних каменів та мінералів. Ознайомитися з колекціями можна в одному з фірмових бутіків бренду в вашому місті або на сайті Sova Jewels. Тут же можна придбати вподобані аксесуари з доставкою та приміркою.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Прошлое настигнет эти знаки Зодиака уже в мае. К ...
Прошлое настигнет эти знаки Зодиака уже в мае. К чему готовиться
Зачем снимать шапку в церкви, на похоронах и в по...
Зачем снимать шапку в церкви, на похоронах и в помещении: смысл с...
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
Как выбрать компьютерный стол: все важные моменты...
Как выбрать компьютерный стол: все важные моменты, которые стоит ...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.