Як вибрати термочашку?

СоветыДругие советы
Як вибрати термочашку?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
212 DimitrDimitr
Зручність та незамінність термочашки ви оціните вже після першої прогулянки або тренування. Тому не втратьте можливості придбати її.

Якщо ви полюбляєте відпочинок на природі або просто віддаєте перевагу спокійним прогулянкам по парку у прохолодну погоду — термочашка буде вам у нагоді. Цей аксесуар допоможе насолодитися улюбленими гарячими або прохолодними напоями у будь-якому місці. Тому, якщо у вас її ще немає, пропонуємо скористатися нашими порадами щодо вибору. 

Різновиди термочашок 

Не будемо поглиблюватися у різноманіття дизайну, адже кожен сам здатен обрати його на свій смак, та перейдемо до більш важливих моментів. 

Матеріал 

Намагаючись задовольнити вимоги покупців з різними бажаннями та бюджетом, виробники використовують різноманітну сировину. 

  • Пластик. Подібні моделі виготовляються з екологічного матеріалу та мають більш доступну вартість. Але вони вимагають обережного поводження, адже, не дивлячись на міцність, можуть пошкодитися при падінні. 
  • Метал. Термопосуд, виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, відрізняється привабливістю та стійкістю до ударів. Він краще зберігає температуру напою та більш зручний у використанні. Але ціна у нього вище. 
  • Опалове скло. Для надання ексклюзивного вигляду виробники роблять основну частину з боросилікатного скла, здатного витримувати дуже високу температуру. Такі аксесуари виглядають незвичайно та стильно. 

термочашка

Термокружка ZIZ Пий / Фото: https://podushka.com.ua/

Об’єм 

  • 200-350 мл. Невеликі термочашки — чудове рішення для людей, які полюбляють починати ранок з ароматної та гарячої кави (чаю), не турбуючись про те, що вона досить швидко охолоне. Також це ідеальний варіант для дітей. 
  • 400-500 мл. Аксесуари такої ємності виручать у випадку, якщо ви збираєтесь на довгу прогулянку або плануєте розділити чаювання з другом. 

В інтернет-магазині "Подушка"  навіть є термокружки на 750 мл — вони оптимально підходять для зберігання спеціальних спортивних сумішей під час тренувань. 

термочашка

Термочашка Powder Pink / Фото: https://podushka.com.ua/

Функціональність 

Якісно зроблені термочашки повинні мати не тільки привабливий вигляд. При наявності ущільнювача на кришці та прогумованих деталей клапана вони виявляються максимально герметичними. Тобто довше зберігають температуру напою. А силіконове покриття основи виключає ковзання аксесуара на гладкій поверхні.   

Відносно способу відкриття найбільш поширеними є аксесуари з кнопковим механізмом. При натисканні він автоматично відкриває кришку, забезпечуючи зручний розлив рідини.

Також користуються популярністю моделі з поїлкою та защібкою. Вони легко відкриваються, але при необережному поводженні є ризик витікання вмісту чашки.

Самими надійними вважаються аксесуари з поворотним механізмом, які передбачають прокручування кришки. Можливо, до них потрібно трохи звикнути, проте напої з них ніколи не розіллються.  

Зручність та незамінність термочашки ви оціните вже після першої прогулянки або тренування. Тому не втратьте можливості придбати її для себе та друга!

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Большинство забывает. Самые частые места, куда то...
Большинство забывает. Самые частые места, куда тоже нужен солнцез...
Почему нельзя носить кольцо другого человека: нар...
Почему нельзя носить кольцо другого человека: народные запреты и ...
Назван продукт, который быстро сжигает лишний жир...
Назван продукт, который быстро сжигает лишний жир на теле во врем...
Чего не хватает в организме, если хочется мучного...
Чего не хватает в организме, если хочется мучного и сладкого: раз...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.