Захисний бортик для ліжка — необхідна міра безпеки для вашої дитини

СоветыДом и уют
Захисний бортик для ліжка — необхідна міра безпеки для вашої дитини
Фото: из открытых источников
846 5.0 NikolisNikolis
Основна його мета — запобігання падінню дитини з ліжка, особливо вночі.

Зручне ліжко — це те, що варто придбати в кімнату дитини в першу чергу. Адже саме на ньому хлопчик або дівчинка будуть спати, відпочивати й проводити багато часу. Особливу увагу потрібно приділити безпеці та купити захисний бортик для ліжка, наприклад, на сайті «МАКСІ-МЕБлі», якщо меблі його не мають. Це актуально у тому випадку коли дитина дорослішає і починає спати на односпальному ліжку.

Особливості захисного бортику

Зазвичай його виробляють з:

  • Дерева.
  • Металу.
  • Пластику.

Основна його мета — запобігання падінню дитини з ліжка, особливо вночі. Бортик може бути різної форми й розмірів. Щодо матеріалу, краще обирати модель з дерева. Великий асортимент такої продукції можна знайти на сайті «МАКСІ-МЕБлі» у різних кольорах.

Чому він важливий та які переваги дає

Якщо дитина досить рухлива під час сну з'являється ризик що вона може впасти на підлогу. Це може призвести до травм й дуже налякати не тільки батьків, а й самого малюка. Тоді він може не захотіти спати окремо і буде боятися знову залазити на ліжко. Тому варто подумати про захист завчасно. Його достатньо легко використовувати: можна як швидко встановити конструкцію, так і зняти при необхідності. Бортики випускаються у різних кольорах, тому можна доповнити будь-яке ліжко і будь-який дизайн кімнати. Якщо обрати варіант з дерева, то за ним буде легко доглядати.

Крім того, продукція, якщо її замовити на сайті компанії «МАКСІ-МЕБлі», послугує достатньо довго, тому її можна буде використовувати й для майбутніх дітей.

Чому варто замовляти бортики на сайті МАКСІ-МЕБлі

Ця компанія пропонує широкий асортимент захисної продукції. Є бортики у різних кольорах та різних форм. Постачальник пропонує продукцію високої якості, її підтверджують багато покупців, які встигли придбати бортик для своєї дитини.

Захисний бортик для ліжка — необхідна міра безпеки для вашої дитини

Варто відзначити, що компанія має фабрику, яка виготовляє меблі високої якості. Кожен товар проходить чотирьохступеневий контроль якості, має сертифікат і відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Ціна достатньо розумна, а замовлення можна оформити буквально за декілька хвилин.

Також діє гарантія 12 місяців на усю продукцію, яку ви замовите на офіційному сайті.

Доставка здійснюється різними способами. Тому ви можете обрати незручніший варіант для себе. Можна також забрати продукцію особисто, якщо ви живете в Дніпрі або скористатися кур'єрською доставкою по місту або в найближчі населені пункти.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Имплантация зубов под ключ: что это и как выполня...
Имплантация зубов под ключ: что это и как выполняется
Вселенная осчастливит три знака Зодиака уже очень...
Вселенная осчастливит три знака Зодиака уже очень скоро
Названы три растения, которые нужно срочно обреза...
Названы три растения, которые нужно срочно обрезать, чтобы они пы...
Пасха 2024: рецепт заварного кулича на сливках (в...
Пасха 2024: рецепт заварного кулича на сливках (видео)
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.