Вебінари підвищення кваліфікації педагогів: ефективний і доступний інструмент професійного росту

СоветыДругие советы
Вебінари підвищення кваліфікації педагогів: ефективний і доступний інструмент професійного росту
Фото: из открытых источников
497 NikolisNikolis
В якості головної переваги вебінарів можна назвати все-таки доступ до них через інтернет, є можливість переглядати безліч виступів.
Вебінари, як інструмент навчання і об'єднання фахівців в колективи, довели свою ефективність вже давно, але з тих пір продовжують удосконалюватися і пропонувати все більш ефективну допомогу. Як приклад, варто виділити вебінари для підвищення кваліфікації освітян – з їх допомогою педагоги отримують величезні обсяги корисної інформації, які раніше були просто недоступні.

Що особливо цікаво, все готово для того, щоб ви почали отримувати інформацію з вебінарів – вам навіть не потрібно нічого робити. Запишіться на вебінар і ви не тільки зможете переглянути виступ інших педагогів-практиків, а й отримаєте доступ до додаткових матеріалів. До ваших послуг більше двох сотень годин різних вебінарів, які допомагають вчителям стати краще в своїй справі. Вам точно варто відвідати сайт і переконатися в цьому особисто.

Розглянуті питання

В якості головної переваги вебінарів naurok.com.ua можна назвати все-таки доступ до них через інтернет, є можливість переглядати безліч виступів, не витрачаючи час на поїздки, перебуваючи в своїй зоні комфорту, де вам затишно і добре – це впливає на якість навчання дуже позитивно.
З іншого боку, не можна не відзначити і кількість розглянутих питань – це цікаві виступи про все, що пов'язано з діяльністю педагога:
  • ви навчитеся грамотно складати тести, щоб правильно оцінювати рівень знань учнів. Тут же ви зможете ознайомитися з тим, яким чином коригувати методи викладання матеріалу, як правильно виділяти ключові моменти і робити так, щоб інформація запам'ятовувалася;
  • розглядається безліч найсучасніших і дійсно ефективних методик роботи викладачів. Наприклад, ви вивчите творчі методи подолання конфліктів, а також зможете зрозуміти, що таке арт-терапія і як вам почати застосовувати її у своїй роботі;
  • крім навчання знанням з різних предметів, ви навчитеся допомагати учням освоювати методи критичного мислення. Будуть вдосконалюватися ваші навички психолога – легко і точно ви будете направляти школярів в потрібне русло, щоб вони могли виявляти в собі позитивні сторони характеру і приносити більше користі не тільки оточуючим, але і просто собі;
  • такі питання як мотивація учнів, особистісний ріст, ментальні карти, правильне викладання різних предметів – все це можна вивчити за допомогою вебінарів. Від вас вимагається лише ініціатива і бажання навчитися чомусь новому.

Переваги

Сильних сторін у вебінарів дуже багато:
  • доступ через інтернет і можливість вчитися, залишаючись в комфортних умовах;
  • ви можете бути не тільки слухачем, а й виступати перед аудиторією для того, щоб поділитися накопиченими досвідом і знаннями;
  • розгляд величезного числа питань;
  • доступ до великих обсягів вкрай корисних матеріалів;
  • вступ до спільноти педагогів, націлених на вдосконалення навичок, придбання нового досвіду і постійну роботу над собою, що дозволяє розвивати і систему освіти в цілому.
Як ми бачимо, варто обов'язково відвідати сайт і ознайомитися з корисною інформацією та контентом.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Выберите себе очки: тест на истинную индивидуальн...
Выберите себе очки: тест на истинную индивидуальность
Как правильно снять макияж: 10 способов, которые ...
Как правильно снять макияж: 10 способов, которые выручат в любой ...
Какую машину вы бы купили себе? Этот тест покажет...
Какую машину вы бы купили себе? Этот тест покажет ваш характер, к...
Самая вкусная закуска: пошаговый рецепт печеночно...
Самая вкусная закуска: пошаговый рецепт печеночного торта
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.