Тональний крем для проблемної шкіри

СоветыКрасота
Тональний крем для проблемної шкіри
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
430 DimitrDimitr
Тональний крем Vichy Dermablend 3D Correction — це інноваційна тональна основа, яка виконує безліч завдань
На нашій шкірі на різних етапах життя з'являються недоліки, як зайвий жирний блиск, акне, пігментні плями і нерівний тон, темні кола під очима. Все це змушує дерму виглядати втомленою, як і нас самих. Все це легко вирішить макіяж. Але треба уважно підійти до вибору засобів.

Акне — проблема багатьох сучасних людей. В даному випадку не можна просто маскувати обличчя тоналкою. Потрібно підібрати хороший засіб, який не тільки служитиме коректором для приховування недоліків, але і буде лікувати дерму. Тональний крем Vichy Dermablend 3D Correction — це інноваційна тональна основа, яка виконує безліч завдань.

Чому варто вибирати продукцію Vichy?

Компанія Vichy почала своє існування на початку 20-го століття, коли доктор Аллер став вивчати властивості термальної води з одного джерела біля підніжжя вулкана, розташованого у Франції. Як з'ясувалося, високомінералізована вода робить позитивний вплив на шкіру: загоює мікротравми, заспокоює, допомагає клітинам швидше оновлюватися.

Вся продукція Vichy у своєму складі має цей активний компонент, а тому косметика вважається гіпоалергенною і підходить навіть для дуже чутливої дерми. До того ж доктор Аллер в минулому почав випускати косметичні продукти для різних типів шкіри: сухої, жирної і нормальної.
тональний крем Vichy

Тональний крем для корекції шкіри, схильної до акне

Акне — це шкірне захворювання, яке проявляється висипами часто на обличчі в місцях, де жир виділяється максимально активно. Зазвичай страждають діти та підлітки, але хвороба зустрічається і серед дорослих людей. Це доставляє не тільки фізичний дискомфорт, а й моральний — шкіра не виглядає свіжою і красивою. Зайвий блиск і прищі теж не додають краси.

Тональний крем Vichy не тільки замаскує недоліки і зробить шкіру обличчя матовою і бархатистою, а й буде лікувати прояви акне і регулювати вироблення шкірного себума. У продажу представлено три відтінки тональника. Є захисний фільтр від сонця — SPF 25, що важливо для жирної і проблемної шкіри.

Матуючій тональний крем Vichy Dermablend володіє такими перевагами і характеристиками:
  • крем легко розподілити по шкірі і розтушувати, що робить засіб практично непомітним на обличчі. Він лягає тонко і непомітно, а ділянки, де більше всього недоліків, можна покрити додатковим шаром;
  • високий вміст тонуючих компонентів — 25%, а тому всі недоліки будуть легко приховані;
  • стійка формула не дозволяє з'являтися жирного блиску і поту на протязі 16 годин;
  • тональний крем має легку текстуру, не обтяжуючи макіяж в цілому, а тому Ви будете себе почувати комфортно протягом усього дня;
  • регулярне застосування зменшує прояви недоліків завдяки саліциловій кислоті і Епіруліну.
Якщо Ви страждаєте акне, Вам необхідно уважно стежити за чистотою пензлів і спонжів, а також не забувати про зволоження дерми. Тональний крем слід наносити на Ваш денний крем або флюїд, ніжно розподіляя його по обличчю, а також заходячи на шию і вуха. В результаті Ви отримаєте чудовий результат: шкіра матова і бархатиста, прояви акне приховані, тон дерми рівний і красивий.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Коровье молоко обошло растительное в популярности...
Коровье молоко обошло растительное в популярности: диетологи расс...
Лунный посевной календарь на май 2024 года: что с...
Лунный посевной календарь на май 2024 года: что сеять, благоприят...
Эти пять признаков укажут, что у вас есть аллерги...
Эти пять признаков укажут, что у вас есть аллергия на алкоголь
Способны ли коты обижаться и мстить: объясняет сп...
Способны ли коты обижаться и мстить: объясняет специалист
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.