Тепла екзотика: огляд найкращих місць для відпочинку в Таїланді

СоветыОтдых и туризм
Тепла екзотика: огляд найкращих місць для відпочинку в Таїланді
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1022 5.0 DimitrDimitr
Таїланд — одна з найкращих країн Південно-Східної Азії для відпустки. Обираємо курорти, які дадуть змогу насолодитися перевагами подорожі до регіону.

Таїланд — перлина Південно-Східної Азії. Кожен прихильник екзотики мріє побувати тут, аби насолодитися білосніжними пляжами в оточенні бірюзового океану, прогулянками тропічними лісами, надзвичайно смачними та незвичайними для наших широт фруктами. Окрім того, тут створено ідеальні умови для занять водними видами спорту, дайвінгом, снорклінгом. Прихильники екскурсійного відпочинку зможуть побачити фантастично красиві й атмосферні буддистські храми, королівські палаци.

Саме тому тури в Таїланд користуються незмінною популярністю. Це найкращий варіант для тих, хто прагне погрітися, поки в Україні лютує зима: найбільш сприятливі погодні умови чекають на туристів з листопада до квітня. Якщо вам складно визначитися, на який курорт Таїланду купувати тур, наш огляд саме для вас!

Таїланд

Топ-5 курортів Таїланду

  • Паттая

Це найвідоміший курорт країни, який пропонує демократичні ціни та безліч молодіжних розваг. Тут повно нічних клубів, на узбережжі працюють пункти прокату спорядження для водних видів спорту. Також Паттая сподобається прихильникам шопінгу і тим, хто надає перевагу екскурсійному відпочинку. Проте далеко не всі місцеві пляжі можуть похвалитися чистотою, комфортом.

  • Пхукет

Це найбільший острів, який належить Таїланду. Тут навіть є власний аеропорт, тому проблем з логістикою у відпустці не виникне. Південна провінція країни вражає природною красою: чисті пляжі з білим піском, прозора вода, пишна тропічна рослинність. Тут можна відвідати мальовничі печери, поплавати з аквалангом, замовити сафарі-тур або покататися на слонах. Відносним недоліком можна вважати велику кількість туристів і слабко розвинену мережу громадського транспорту. Остання проблема легко вирішується замовленням екскурсій з трансфером.

  • Самуї

Цей острів називають перлиною Сіамської затоки: місцеві пейзажі ніби зійшли з туристичних листівок. Найкращі пляжі розташовані у східній частині острова. Також Самуї приваблює туристів чудовим співвідношенням вартості й рівня сервісу. На острові практично немає гучних розваг, тому він оптимальний для сімейного відпочинку з дітьми. 

  • Ко Чанг

Острів Ко Чанг вражає туристів незайманою природою: тут можна побачити непролазні джунглі, мальовничі водоспади й гори. Курорт чудово підходить тим, хто полюбляє спокійний усамітнений відпочинок. Проте нудно тут точно не буде! Туристам доступні екскурсії по навколишнім островам, дайвінг, прогулянки на слонах, мотузковий парк і багато інших розваг.

Таїланд

  • Као Лак

Один з елітних курортів Таїланду, який ідеально підходить туристам, що шукають тиші, хочуть у спокійній атмосфері насолодитися екзотичною красою тутешніх місць. Пляжі острова вкриті білим і золотим піском або дрібною галькою.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Всего два ингредиента: домашние леденцы на палочк...
Всего два ингредиента: домашние леденцы на палочке как в детстве
Эксперты назвали 10 самых ласковых собачьих пород...
Эксперты назвали 10 самых ласковых собачьих пород, которые обожаю...
Чем подкормить ежевику весной, чтобы собрать мног...
Чем подкормить ежевику весной, чтобы собрать много больших ягод
Как выбрать компьютерный стол: все важные моменты...
Как выбрать компьютерный стол: все важные моменты, которые стоит ...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.