Який принт обрати на футболку

СоветыМода и стиль
Який принт обрати на футболку
Принти на футболках / Світлина: brandme.in.ua
416 4.5 DimitrDimitr
Замовити футболки з власним зображенням можна в спеціальних студіях, які наносять принти на одяг. Такий принт може робитися різними способами.

Друк на футболках вже багато років має велику популярність. Це чудовий спосіб не тільки зробити унікальний подарунок для себе, друзів та сім'ї, але й для створення брендового одягу для бізнесу. З його допомогою можна рекламувати свій бренд та підвищити імідж фірми.

Види принтів на одязі та способи його використання

Інновації маркетингу змушують підприємців йти в ногу з часом. І якщо деякі нововведення стали короткостроковим явищем, то брендові футболки з логотипом компанії пройшли випробування часом. Незвичайний принт на футболки є своєрідною «візитною карткою» підприємства.

Як форми одягу, а не спідня білизна, футболки стали популярними у 70-х роках. Відомі компанії використали їх для реклами свого бренду.

Замовити футболки з власним логотипом можна в спеціальних студіях, які наносять принти на одяг. Такий принт може робитися різними способами:

  • прямий принт;
  • шовкотрафаретний друк;
  • нанесення термоплівки або термотрансферу;
  • машинна вишивка.

Найпростішим і найпопулярнішим способом нанесення принта на футболки є цифровий та прямий друк. Логотип спочатку розробляється на папері, а потім переноситься на одяг за допомогою спеціального принтера.

Принти на футболці у сфері бізнесу

У широкому (і трохи абстрактному) розумінні бренд — це точка, де знак стає символом. В цьому випадку це те, як люди розглядають певну компанію, організацію, істоту чи футболку.

Світ навколо нас збагачений брендами, кожен із яких несе у собі своє особливе значення. За допомогою принту на футболках можна надати інформацію про компанію, назву, нанести якийсь символ чи знак, який виділить її серед конкурентів.

Принти на футболках
Принти на футболках / Світлина: brandme.in.ua

Використання принтів на футболках дають низку переваг:

  • однаковий елемент одягу в компанії створює робочу атмосферу та об'єднує колектив;
  • співробітники стають більш впізнаваними;
  • підкреслюють сферу бізнесу, яку представляють;
  • чудова реклама бренду, чий логотип нанесений на футболку.

Логотипи на футболках можна також використовувати в різних сферах діяльності. Вони чудово підходять і для навчальних закладів, і для приватних компаній. За допомогою емблеми можна ідентифікувати своїх співробітників на виставках, семінарах, професійних зустрічах.

Принт із зображенням логотипа на футболці співробітників дозволить розпочати розмову та вести її у потрібному руслі. Надалі саме логотип дасть можливість провести паралелі між професіоналізмом співробітників та компанією, яку вони представляють.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Зажгут свои сердца: три знака Зодиака, которым по...
Зажгут свои сердца: три знака Зодиака, которым повезет в любви до...
Самая вкусная закуска: пошаговый рецепт печеночно...
Самая вкусная закуска: пошаговый рецепт печеночного торта
Названы неочевидные симптомы серьезной болезни. Э...
Названы неочевидные симптомы серьезной болезни. Это не стоит игно...
От сюжета захватывает дух: Топ-5 сериалов на реал...
От сюжета захватывает дух: Топ-5 сериалов на реальных событиях
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.