Які переваги має французька преміум косметика Thalgo

СоветыКрасота
Які переваги має французька преміум косметика Thalgo
Фото: из открытых источников
839 4.8 NikolisNikolis
Бренд було придбано мрійником та інженером Жаном-Клодом Сіро у 1999 році.

Косметика із Франції – синонім ефективного догляду для шкіри обличчя та тіла. Жінки всього світу встигли гідно оцінити якість лікувальних та омолоджувальних продуктів, виготовлених у цій країні. Яскравий приклад – косметика Thalgo, адже бренд вже понад 50 років випускає професійні засоби для догляду за шкірою на основі морських компонентів та рослинних екстрактів. Унікальні технології та ретельно підібраний склад дозволяють повернути шкірі сяючий зовнішній вигляд, надовго зберегти молодість та підкреслити природну красу обличчя. Унікальна французька преміум косметика Thalgo – це безпека продукту та відповідність високим міжнародним стандартам, що підтверджується сертифікатами.

Унікальні технології та компоненти Thalgo

Морські водорості давно використовуються як компонент косметичних засобів, але бренд «Тальго» вивів стандарт якості в цій галузі на новий рівень. Своєю появою компанія завдячує науковим дослідженням Алейн Догліані, яка більше двох десятків років вивчала лікувальні властивості морських мінералів, водоростей, зоопланктону, колагену. Це дозволило фармацевтам розробити справді ефективну формулу. Бренд було придбано мрійником та інженером Жаном-Клодом Сіро у 1999 році. Він надав сімейному бізнесу нового імпульсу, а коли до роботи став його син Бернард, THALGO зробив ставку на інновації – і це була дуже вигідна стратегія. 

Протягом кількох років продукцію THALGO було вдосконалено, компанія зміцнила та розширила свої позиції не тільки на батьківщині, а й за кордоном. Це дозволило їй стали значним гравцем у галузі професійної косметики. На сьогоднішній день понад 12 тисяч професіоналів в Інститутах, СПА та талассо центрах по всьому світу довіряють THALGO, у тому числі косметику бренду обирають 500 СПА та 30 талассо готелів. Thalgo надихається неприборканою силою і неймовірною потужністю моря ось уже понад 55 років, виробляючи продукти, які одночасно як оздоровлюють, так і наповнюють гармонією організм.

Особливою гордістю бренду залишаються запатентовані технології обробки, що дозволяють повністю зберегти властивості компонентів. Одного цього достатньо, щоб замовити косметику через інтернет-магазин Japan Shampoo у зручний час. Але також результатом наукових досліджень стала формула, яка гарантує доставку поживних інгредієнтів у глибокі шари шкіри. Саме цим пояснюється неймовірна ефективність косметичних засобів.

Які переваги має французька преміум косметика Thalgo

Які косметичні засоби пропонує бренд

Бренд охоплює весь спектр доглядових потреб:

  • Spa-лінія для тіла, яку можна замовити та застосовувати не тільки в салонах краси, а й удома. Представлені кілька груп – «Екзотичні острови», «Перлина Атлантики», «Чудо Арктики» та «Індосеан».
  • Догляд за тілом. Це гелі для душу, олії та скраби, поживне молочко.
  • Велика серія професійних засобів для омолодження обличчя та посилення регенерації епідермісу, ліфтинг-препарати, що зміцнюють гіалуронові сироватки.
  • Догляд за всіма типами шкіри обличчя – сухою, чутливою, жирною та проблемною. Також є лінійка, що очищає, з флюїдом для очей і губ.

Чому варто вибрати французьку косметику

Причин значно більше, але основні:

  1. Великий асортимент – виробник пропонує 30 ліній, які можна використовувати для вирішення різних проблем зі шкірою обличчя і тіла.
  2. Висока ефективність – основу кожної формули лежать десятки років наукових досліджень про. Експертам «Тальго» вперше вдалося реалізувати весь омолоджуючий та регенеруючий потенціал морських компонентів.
  3. Доступна вартість – європейська якість та найкращі косметологічні технології за вигідною вартістю.

Ще одна перевага – економічний розхід. Наприклад, крем Thalgo для обличчя чи тіла та інші засоби мають концентрований склад, тому купленого продукту вистачає надовго.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зод...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зодиака ждет прибыл...
Способны ли коты обижаться и мстить: объясняет сп...
Способны ли коты обижаться и мстить: объясняет специалист
Психологи назвали 7 признаков, что вы влюблены в ...
Психологи назвали 7 признаков, что вы влюблены в человека, которы...
Королевский клубничный джем: как приготовить варе...
Королевский клубничный джем: как приготовить варенье, которое люб...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.