Як повернути відео, яке ви записали неправильно на своєму iPhone

СоветыДругие советы
Як повернути відео, яке ви записали неправильно на своєму iPhone
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
226 DimitrDimitr
Якщо відео записане неправильним способом, обертання відео в програмі «Фотографії» є найпростішим і найшвидшим способом.

Ви коли-небудь знімали гарне пейзажне відео на свій iphone 12 pro б/у, а під час повторного відтворення дізнавалися, що воно було записане як портретне відео?

На щастя, вам не потрібно записувати все заново. Цю незначну помилку легко виправити. Тут ми розглянемо, як можна повернути відео в правильну орієнтацію в програмі «Фото».

Якщо ваше відео записане неправильним способом, обертання відео в програмі «Фотографії» є найпростішим і найшвидшим способом. Отже, виконайте такі дії:

  • Перейдіть у програму «Фото» та торкніться свого відео.
  • Натисніть Редагувати у верхньому правому куті.
  • У нижньому меню виберіть інструмент «Обрізати». 
  • Потім торкніться піктограми «Повернути» у верхньому лівому куті, яка відображається у вигляді квадрата з вигнутою стрілкою.
  • Торкніться піктограми «Обернути» один раз, щоб повернути на 90 градусів, двічі — на 180 градусів і так далі, доки не буде потрібної орієнтації.
  • Натисніть «Готово», щоб зберегти зміни.

Звичайно, існує більше ніж один спосіб повернути відео на iPhone. Наприклад, ви також можете використовувати програми для редагування відео на iPhone, щоб виконати подібну роботу. 

Таким чином, якщо це група зображень із неправильною орієнтацією, ви можете створити ярлик для масового обертання фотографій на своєму iPhone. Як переконатися, що камера вашого iphone 11 бу 128gb не повертається неправильно.

Існує коротка порада, яку можна застосувати, щоб запобігти запису відео в неправильній орієнтації. Припустімо, ви хочете записати альбомне відео. Тримайте iPhone горизонтально, як зазвичай, але перш ніж натискати червону кнопку «Запис», переконайтеся, що індикатор масштабування (0,5x і 1x) також перейшов у альбомну орієнтацію.Ця ж концепція застосовується під час запису портретного відео.

зйомка відео

Як легко виправте орієнтацію відео вашого iPhone

За допомогою програми «Фотографії» повернути відео на iPhone неймовірно просто, і це можна зробити за лічені секунди. Все, що вам потрібно зробити, це відредагувати відео та скористатися вбудованою опцією повороту. Але щоб уникнути цього додаткового завдання наступного разу, ви можете використовувати індикатор масштабування як орієнтир перед записом. Таким чином ви можете переконатися, що камера вашого iPhone записує відео з правильною орієнтацією. 

Перед тим як знімати відео, зробіть пробний запис на декілька секунд, щоб переконатись що камера спрацювала саме так, як вам потрібно. І, якщо все гаразд, починайте знімати основне відео.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зод...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зодиака ждет прибыл...
Три знака Зодиака ждут крутые перемены уже в конц...
Три знака Зодиака ждут крутые перемены уже в конце апреля
Раскрытие космических энергий: что усиливает и ис...
Раскрытие космических энергий: что усиливает и истощает каждый зн...
Таро-гороскоп на неделю: каким знакам Зодиака пов...
Таро-гороскоп на неделю: каким знакам Зодиака повезет в любви, а ...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.