Як обрати букет сезонних квітів: підказки та рекомендації

СоветыДругие советы
Як обрати букет сезонних квітів: підказки та рекомендації
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
323 DimitrDimitr
Корисно володіти інформацією про те, в яку пору року квітнуть ті чи інші квіти, в який час вони розкривають усю свою красу.
Усі погодяться, що красивий букет — це найкращий подарунок на будь-яке свято, у будь-яку пору року. Цей презент не порівняється ні з якими іншими стандартними дарунками, якщо квіти підібрані правильно та виглядають гармонійною композицією. Підкреслити настрій та зробити букет незабутнім і цінним допоможе кольорова гамма, пакування та аксесуари.

Сезонний вибір квітів

В умовах нашого клімату існує таке поняття, як сезонні квіти. Цей нюанс необхідно враховувати, підбираючи букет. Корисно володіти інформацією про те, в яку пору року квітнуть ті чи інші квіти, в який час вони розкривають усю свою красу.

Ці знання допоможуть у таких випадках:
  1. Квіти підбираються до урочистої події — весілля, ювілейної дати та інших масштабних свят, для яких необхідна велика кількість квітучих рослин. Враховуючи період цвітіння тих чи інших дарів природи та час, в який вони найбільш стійкі та красиві, можна зробити правильний вибір — підібрати квіти, які довго не зів’януть.
  2. Букет планується підібрати близькій людині. Врахування сезонності допоможе підібрати квіти не лише дуже красиві, але й такі, що гармонійно пасують конкретній композиції — по розміру, формам та кольоровим відтінкам.

Найбільш популярніші квіти у різні сезони

сезонні квіти
Кожна пора року обдаровує нас різноманітними квітами:
  • Весна — період пробудження природи, який дарує красу та яскраві кольори. В цей час квітнуть дикорослі конвалії та незабудки. Також погляд радують тюльпани, нарциси, лютики, гіацинти, кали, півонії, іриси, фрезії та ранункулюси.
  • Літо — час буйства кольорів. Можна обдаровувати жінок букетами із польових квітів — ромашок, волошок та дзвіночків. В садках розквітають півонії, троянди, жоржини, гладіолуси, маргаритки.
  • Осінь — пора цвітіння айстр, жоржин, циній, хризантем, які радують своєю яскравою красою в той час, коли природа готується спочивати.
  • Зима — період, коли не хватає яскравих, ароматних та пишно квітучих квітів. В цей час найбільш популярною квіткою є троянда, найчастіше завезена з-за кордону. Також взимку букети складають з тюльпанів, хризантем та орхідей, які вважаються всесезонними, але в зимовий період вони найбільш гарні та заворожують своїм різноманіттям.
Використання сезонних квітів не лише допоможе заощадити, але також порадує якістю та свіжістю букета. Не забувайте також міксувати їх з рослинами, що квітнуть протягом усього року.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Королевская ватрушка с творогом: как приготовить ...
Королевская ватрушка с творогом: как приготовить вкусный десерт с...
Женщина с высоким уровнем интеллекта никогда не б...
Женщина с высоким уровнем интеллекта никогда не будет носить этих...
Как выбрать подходящий проект дома из бруса для в...
Как выбрать подходящий проект дома из бруса для вашей семьи?
Гратен из кабачков с нежным фаршем: блюдо для тех...
Гратен из кабачков с нежным фаршем: блюдо для тех, кто боится поп...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.