Як не помилитися з забудовником, купуючи квартиру на первинному ринку?

СоветыДом и уют
Як не помилитися з забудовником, купуючи квартиру на первинному ринку?
Фото: из открытых источников
1216 5.0 DimitrDimitr
Якщо Ви збираєтеся придбати квартиру в споруджуваному будинку, то, напевно, переживаєте з приводу того, як не помилитися з забудовником. Нерідкі випадки, коли люди, інвестувавши в своє майбутнє житло, залишалися без житла і без грошей. Шукати недобросовісних будівельників доводилося роками, але безуспішно. Якщо такий сценарій не входить у ваші плани, то давайте поговоримо про те, як вибрати забудовника.

Ризики в цій області дійсно досить високі. Чи добудують будинок, наскільки якісним він буде, чи виконають умови договору? Ці питання цікавлять інвесторів найбільше.

Перш ніж укласти договір про пайову участь, вивчіть документи, що стосуються діяльності забудовника. Якщо Ви сумніваєтеся, що розберетеся в них самостійно, залучіть юриста, який зможе досконально вивчити і оцінити всі існуючі ризики. На послугах такого роду економити не потрібно. В іншому випадку втратите більше. Якщо Ви переконалися в тому, що забудовник веде легальну діяльність, не полінуйтеся також вивчити результати роботи фірми за поточний рік. Для цього перегляньте аудиторські висновки.

Купити квартиру в надійного забудовника можна тут — https://globus.org.ua/.

Не укладайте договір до того, як забудовник отримає дозвіл на будівництво. Це ризиковано. Довідайтеся також, що всю необхідну проектну документацію компанія має. Якщо будівельна організація так і не отримає необхідних паперів, житло побудовано не буде.
У тому випадку, якщо Ваше майбутнє житло будується на підставі договору оренди, довідаєтеся, що його строк не закінчиться до тих пір, як будинок буде зведений. З особливою ретельністю підійдіть до вивчення договору, в якому повинні чітко і ясно прописуватися умови покупки нерухомості.

Не потрібно бути юристом, щоб розуміти: укладати договір слід з тим забудовником, який веде свою діяльність на протязі довгого часу, і вже встиг здати в експлуатацію не один житловий будинок. Дізнайтеся, скільки проектів в роботі у компанії на даний час. Керуватися рекламною компанією, навіть дуже масштабною, буде помилкою. Найкращим показником надійності є досвід. Якщо його немає — не ризикуйте. Дізнатися всі необхідні відомості Ви можете з публікацій в ЗМІ. Чи не знайшли таких? Значить, Ви маєте справу з ненадійним забудовником.

Відвідуйте форуми в Інтернеті. Відгуки клієнтів — це теж важливо. Якщо люди, що проживають в будинку, зведеному тією чи іншою компанією, залишилися незадоволені, то, швидше за все, таке житло Вас теж не влаштує.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Бомбезные крылышки в кока-коле. Приготовьте эту в...
Бомбезные крылышки в кока-коле. Приготовьте эту вкуснятину, если ...
Почему вы чувствуете себя одиноким в отношениях: ...
Почему вы чувствуете себя одиноким в отношениях: объясняет психот...
Чем опасно высокое давление у молодых людей: врач...
Чем опасно высокое давление у молодых людей: врачи бьют тревогу
Растение, требующее терпения: что следует знать о...
Растение, требующее терпения: что следует знать о выращивании спа...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.