Як доглядати за шкірою обличчя в холодну пору року?

СоветыКрасота
Як доглядати за шкірою обличчя в холодну пору року?
Фото: из открытых источников
947 RafaelRafael
З настанням холодів для більшості жінок стає актуальним питання правильного догляду за шкірою обличчя, і це не дивно бо мороз, вітер та різкі температурні перепади негативно відображаються на стані шкіри й приводять до сухості та подразнень.

Для того, щоб захистити шкіру обличчя і мінімізувати вплив факторів навколишнього середовища потрібно правильно підійти до вибору косметичних засобів та салонних процедур.

Салонні процедури в холодну пору року

В наш час косметологічні салони пропонують широкий спектр послуг в догляді за шкірою обличчя, та тіла. Однак на відміну від літнього та весняного періоду в холодну пору року косметологи рекомендують віддавати перевагу атравматичним методам чистки обличчя та поверхневому пілінгу. Також хорошим вибором стане масаж обличчя, котрий сприяє поліпшенню кровообігу в шкірі.
Зверніть увагу, салонні процедури в холодну пору року повинні виконуватись з урахуванням вашого типу та індивідуальних особливостей шкіри.
Косметологічний салон «Deja Vu» стане найкращим вибором для тих, хто хоче забезпечити повноцінний комплексний догляд за шкірою обличчя незалежно від пори року. Професійні косметологи з багатолітнім досвідом роботи допоможуть усунути будь які дефекти шкіри завдяки чому ваша зовнішність стане еталоном краси та привабливості для оточуючих.

Важливі поради

  • Віддавайте перевагу косметичним засобам в догляді за шкірою обличчя, які містять натуральні компоненти та вітаміни А і Е.
  • Гігієнічну помаду для губ можна використовувати в якості основи для декоративної помади, таким чином ви забезпечите повноцінний догляд губам і водночас підкреслите їх красу.
  • Доглядати за шкірою обличчя потрібно щодня, це дозволить покращити її стан та надовго зберегти сяючий та здоровий вигляд.

Процедури по догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах

Для очищення шкіри рекомендується використовувати спеціальні очищаючі засоби для вмивання шкіри обличчя та скраби без вмісту великих абразивних частин, котрі можуть травмувати ніжну шкіру.
Пам’ятайте, скраб не можна використовувати перед виходом з дому, це може привести до виникнення подразнень.
Для захисту шкіри в холодну пору року потрібно наносити маски та зволожуючі креми.

Варто відзначити, крем для обличчя в холодну пору року на відміну від весняно-літнього варіанту, повинен відрізнятися більш насиченою текстурою, котра запобігає зневодненню шкіри.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Вкусно и сытно: рецепт бургер-булочек с начинкой
Вкусно и сытно: рецепт бургер-булочек с начинкой
Особливості вибору кнопок для одягу
Особливості вибору кнопок для одягу
Чтобы был размером с яйцо: что положить в лунку п...
Чтобы был размером с яйцо: что положить в лунку при посадке редис...
Запеканка из пельменей: рецепт быстрого и сытного...
Запеканка из пельменей: рецепт быстрого и сытного ужина на скорую...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.