Чому всім подобається Ельф Бар журавлина

СоветыДругие советы
Чому всім подобається Ельф Бар журавлина
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
447 5.0 DimitrDimitr
Виробник Ельф Бар створив одноразові ПОД системи, передзаправлені рідинами з журавлиною, але у комбінації з іншими ароматизаторами.

Одноразові ПОД системи Ельф Бар мають велику популярність. Що не дивно, адже це прості у використанні девайси з безліччю смаків та привабливим дизайном. Та серед смакового різноманіття є такі, що не дуже розповсюджені по лінійках, але полюбились більшості вейперів. До таких смаків відноситься і журавлина. І для цього є вагомі причини.

Ельф Бар журавлина

Які є смаки Ельф Бар журавлина

Сама по собі журавлина дуже кисла ягода. І в чистому вигляді їсти її вкрай складно, та й не варто, особливо при проблемах з травною системою. А от якщо поєднати її з іншими смаками, вийде дуже цікава комбінація, яка сподобається майже кожному. Тому виробник Ельф Бар створив одноразові ПОД системи, передзаправлені рідинами з журавлиною, але у комбінації з іншими ароматизаторами.

Вийшло два чудових варіанти:

  1. Cranberry Grape — мікс журавлини та винограду не має такої різкої кислотності, як чиста ягода, та й солодкість винограду зм’якшується. Тож ці ягоди одна одну доповнюють і дещо зменшують основні смакові якості кожної. Заправка, звісно, має виражену кислинку, але не надто сильну. І солодкість девайсу теж не надмірна.
  2. Cranberry Soda — журавлинна содова чудово пом’якшує смак кислої ягоди. Заправка вийшла доволі насичена, з яскравою кислинкою, але достатньо солодкою, щоб вона відчувалась приємною. Імітація напою виробнику однозначно вдалась, адже в ній немає занадто різких нот, які б перебивали весь інший смак.

Такі смаки ідеально підійдуть тим користувачам, які надають перевагу не дуже солодким смакам. При цьому вони достатньо збалансовані і подобаються дуже багатьом користувачам.

Ельф Бар журавлина

Характеристики Ельф Бар журавлина

Окрім приємних смаків, одноразові ПОДи Ельф Бар Журавлина має ряд характеристик, за які їх люблять вейпери. І перш за все — це простота експлуатації. З одноразками цього виробника не доведеться робити взагалі нічого, щоб просто насолоджуватися процесом паріння. Їх не потрібно заправляти чи міняти комплектуючі. Просто використовуйте девайс, доки не закінчиться жижка в картриджі.

Також ви можете вибрати і підходящий об’єм пристрою. Журавлинний Elf Bar доступний в об’ємах 2000, 3000, 3500, 4000 та 5000 затяжок. Тож улюбленим смаком можна насолоджуватися довго. Таке різноманіття також стає явним плюсом для цих пристроїв. Великі девайси перезаряджаються, тож ви точно встигнете випарувати всю рідину.

Заправка пристроїв має співвідношення гліцерину і пропіленгліколю 50/50, що забезпечує чудову смакопередачу. Для подіків Ельф Бар характерне повноцінне розкриття смаку навіть в найбюджетніших моделях. А нікотину в ПОД системах 50 мг, що підходить більшості вейперів.

Сольовий нікотин швидко насичує організм, тому потрібно всього пара затяжок щоб задовольнити нікотиновий голод. І паряться такі жижки дуже м’яко, через що підходять навіть новачкам. Також концентрація нікотину в 5% сподобається колишнім курцям, так як цілком прирівнюється до цигарок середньої міцності.

Ельф Бар журавлина

Кому варто спробувати Elf Bar журавлина

Цей смак не можна назвати стандартним. Але він завоював немаленьку аудиторію. Тому, якщо ви полюбляєте заправки з ягідної групи, але не надто солодкі, вам точно варто спробувати журавлину. Також ці смаки можна придбати й новачку. По-перше, за подіками Ельф Бар не потрібно доглядати, а по-друге, такі заправки цілком підходять на роль пробних. Але лише за умови, що ви в цілому любите кислуваті смаки.

Для поціновувачів максимально солодких тонів журавлина, певно, буде надто кислою. А от всім іншим вона цілком може сподобатись, адже рідини збалансовані дуже грамотно.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Почему клубника цветет, но потом нет ягод: назван...
Почему клубника цветет, но потом нет ягод: названы причины
Стилист показала трендовый цвет одежды, который м...
Стилист показала трендовый цвет одежды, который можно легко совме...
Вот, что будет с вашим организмом, если вы откажи...
Вот, что будет с вашим организмом, если вы откажитесь полностью о...
16 мая: что строго нельзя делать, кого поздравить...
16 мая: что строго нельзя делать, кого поздравить с Днем ангела
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.