Арматура для монтажу СІП: що це і де використовується

СоветыДругие советы
Арматура для монтажу СІП: що це і де використовується
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
664 5.0 DimitrDimitr
Арматура для монтажу СІП в Sky-Energy ✓ Висока якість ✓ Ціни від виробника ✓ Власний склад продукції ✓ Доставка по Україні. Різновиди арматури.

Арматура для монтажу СІП — це спеціальні пристрої для надійної та швидкої установки комунікацій енергомережі різного призначення. Устаткування забезпечує жорстке кріплення кабелів на магістралях та відгалуженнях. Завдяки їй значно спрощується введення та виведення проводки. Компанія SKYENERGY пропонує купити арматуру для монтажу СІП в Києві за вигідними цінами — великий асортимент виробів, виготовлених з особливого алюмінієвого сплаву, від перевірених виробників.

Призначення та сфера застосування арматури СІП

арматура для монтажу СІП

Основне призначення арматури СІП — монтаж та фіксація самоутримних ізольованих проводів потужністю до 1 кВ на фасадах, опорах, архітектурних елементах. Вироби можуть знадобитися для кріплення кабелю до стелі, при з'єднанні з силовими кабелями та на входах у трансформаторні підстанції.

Запропоноване устаткування стійке до атмосферних опадів та механічного впливу, практичне у використанні та не боїться корозії.

Струмопровідні елементи арматури кріплення СІП виготовлені з високоміцного сплаву на основі алюмінію або з нержавіючої сталі. Основні особливості виробів:

  • максимальний рівень стійкості до корозії;
  • механічна міцність;
  • високі струмопровідні характеристики;
  • ізолювальні компоненти виготовлені із міцного полімеру;
  • витримка температурних перепадів.

Різновиди арматури для монтажу СІП

арматура для монтажу СІП

Вироби суворо відповідають пред'явленим параметрам та галузевим стандартам якості, а спрощена система монтажу скорочує час роботи. У нашому каталозі арматури для монтажу СІП представлена наступна продукція:

  • Сполучні та анкерні затискачі — призначені для комутації струмопровідних жил без зняття ізоляції. З їх допомогою споживачів підключають до магістральних ліній. 
  • Кронштейни, гаки, затискачі для натяжки кабелю — дозволяють швидко та надійно натягнути та зафіксувати самоутримні ізольовані проводи.
  • Проміжні підвіски — використовуються для кріплення кабелів до опорних конструкцій: балки та стіни будівель, стовпи.
  • Кріпильна стрічка бандажна — довга сталева смуга, що є основою для встановлення гаків, кронштейнів та інших СІП кабелів арматури.
  • Сполучні ізольовані гільзи — металеві ізольовані втулки, що використовуються для герметичного з'єднання дротів, що знаходяться під напругою.
  • Заземлювальні та ізоляційні матеріали, запобіжники.

Вибрати та купити арматуру СІП кабелю

Перед покупкою слід врахувати тип та призначення виробів, звернути увагу на гранично допустиме навантаження, матеріали виготовлення, основні робочі характеристики. В нашому онлайн каталозі можна купити арматуру для монтажу СІП швидко та недорого. В наявності всі види арматури для самоутримних ізольованих проводів. Товар сертифікований, бездоганна якість гарантована авторитетним виробником.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Как выбрать идеальный кухонный гарнитур
Как выбрать идеальный кухонный гарнитур
Есть ли польза у зеленого чая? Медики наконец-то ...
Есть ли польза у зеленого чая? Медики наконец-то нашли ответ
Психолог сказал, почему женщины не должны бояться...
Психолог сказал, почему женщины не должны бояться потерять мужчин...
Судьба готовит сюрприз: только эти знаки Зодиака ...
Судьба готовит сюрприз: только эти знаки Зодиака начнут новую гла...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.