Скільки герц в iPhone 15 Pro Max

СоветыДругие советы
Скільки герц в iPhone 15 Pro Max
© iPhone 15 Pro Max
494 DimitrDimitr
Скільки Гц в iPhone 15 Pro Max? Скільки фпс у айфона 15 Про Макс? Який айфон має 120 Гц? Який екран на iPhone 15 Pro Max?

Компанія Apple вже давно займається випуском смартфонів на ринок та постійно вдосконалює нові моделі. У тому числі і якість передачі картинки на дисплей для насиченості, різноманітності відтінків, чіткості контурів — гаджети мають все більш високу частоту перемикання кадрів. Скільки герц iPhone 15 Pro Max містить? Остання версія смартфона, випущена на ринку у вересні 2023, пропонує сучасний високоякісний дисплей, який у поєднанні з іншим функціоналом робить використання гаджета більш комфортним, а його роботу — плавною.

Давайте докладніше розберемо, як герцовка впливає на екран iPhone впливає використання пристрою?

Якими будуть показники частоти оновлення екрана в iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

Як і в iPhone 15 Pro, модель iPhone 15 Pro Max оснащена дисплеєм Super Retina XDR, який, у свою чергу, використовує для роботи сучасну продуману технологію ProMotion 120 Гц. Виробники заявляють, що ця лінійка відрізняється досить високою частотою оновлення екрана, що становить 120 Гц.

До речі, саме такі показники були навіть на попередніх версіях iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max. 120 Гц — це можливість насолодитися максимально плавними змінами зображень та кращими візуальними можливостями.

Такі смартфони стають не просто гаджетом для відпочинку, переглядів відео чи ігор, а й для роботи. За допомогою iPhone 15 ви можете навіть створювати або редагувати анімацію, відстежуючи її якість до найдрібніших деталей.

Усі плюси та мінуси високої частоти оновлення екрану

У даній лінійці смартфонів від Apple справді висока швидкість перемикання кадру. Це виразно зрозуміло, навіть якщо подивитися на те, скільки коштує iPhone 15 Pro Max. Смартфон відноситься преміальному сегменту і, відповідно, розроблений таким чином, щоб ви могли випробувати всі можливості, насолодитись усіма перевагами гаджета. При цьому, якщо говорити про частоту оновлення екрану, складно однозначно відповісти на запитання, чи варто замовити iPhone 15 Pro Max?

iPhone 15 Pro Max

Вся справа в тому, що показник 120 Герц має як свої переваги, так і недоліки. Серед позитивних аспектів:

  1. Максимально чітка передача зображення. У тому числі під час перегляду відео та під час гри на смартфоні.
  2. Більш плавне прокручування кадрів.
  3. Зниження навантаження на очі. Згідно з останніми дослідженнями, висока частота оновлення екрана дозволяє очам менше напружуватися під час перегляду картинки. Вона виходить більш плавною і не дратує.

При цьому не можна не сказати і про деякі недоліки. Показник оновлення 120 Гц сильно впливає на акумулятор і виснажує заряд батареї. Тут компанія Apple трохи опрацювала цей аспект. Ціна iPhone 15 Pro Max не просто так вища — у даній моделі гаджетів використовуються вдосконалені ємні акумулятори, здатні якомога довше тримати необхідний рівень заряду та підтримують швидку зарядку за потреби.

Ще один мінус високої частоти оновлення кадрів полягає в тому, що деякі, особливо більш старі програми та ігри, можуть бути не розроблені для таких екранів. Тобто не оптимізовані для такого частого оновлення. Через що спостерігається провисання у роботі.

Уважно вивчіть всі інші характеристики та можливості iPhone 15 Pro Max. Частота оновлення екрана хоч і є важливою, проте не може стати ключовою. При цьому в даних моделях завдяки показнику 120 Гц вам точно вдасться максимально насолодитися переглядом відео та іграми на смартфоні.

iPhone 15 Pro Max

Магазин електроніки Mobileplanet.ua

Ви можете купити Apple iPhone за найкращою ціною в Україні в інтернет-магазині електроніки та побутової техніки https://mobileplanet.ua У нашому каталозі представлено вичерпний асортимент смартфонів Apple.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Можно ли пить кофе при повышенном давлении: ответ...
Можно ли пить кофе при повышенном давлении: ответ экспертов
Можно ли клеить на яйца изображения икон и Иисуса...
Можно ли клеить на яйца изображения икон и Иисуса: что думает цер...
Рецепт овощного салата с огурцом, болгарским перц...
Рецепт овощного салата с огурцом, болгарским перцем, морковью и о...
Названы самые добрые знаки Зодиака: у них чистое ...
Названы самые добрые знаки Зодиака: у них чистое сердце
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.