Особливості цифрового УФ друку

СоветыДругие советы
Особливості цифрового УФ друку
Фото: из открытых источников
1391 4.9 NikolisNikolis
Усі вироби, виготовлені за допомогою цієї технології та струменевих принтерів, можна назвати екологічними та якісними.

Ультрафіолетовий друк — різновид цифрової технології, який сьогодні надзвичайно популярний. Його виконують з використанням спеціальних УФ фарб, які полімеризуються під впливом ультрафіолетового випромінювання. В результаті самі чорнила залишаються на поверхні матеріалу, дають насичені та живі кольори.Тому якщо вам важлива висока стійкість до вигорання, кольорова насиченість, яка зберігається протягом тривалого періоду, стійкість до жиру та води, варто замовити цифровий УФ друк у професіоналів.

Переваги технології

Усі вироби, виготовлені за допомогою цієї технології та струменевих принтерів, можна назвати екологічними. Вони прослужать значно довше аніж продукція, яка створюється за допомогою інших типів широкоформатного друку. Крім того:

  • Можна нанести будь-яке зображення на потрібний матеріал.
  • Можна зробити об'ємні та текстурні зображення.
  • Друк можна зробити на будь-яких матеріалах, навіть на твердих, жорстких та м'яких основах. Наприклад, підійдуть паперові носії, полімерні плівки, пластикові вироби, банери, скло та навіть дерево.

Також можна замовити на https://www.raiderpro.com/ua/ друк на рулонних матеріалах. Саме тому цю технологію обирають дизайнери реклами, інтер'єрів, виробники меблів та творчі люди, які хочуть задекорувати простір яскраво та стильно.

Що впливає на вартість послуги

По-перше, вона може залежати від розміру матеріалу. Чим його більше та об'ємніше зображення, тим дорожче вам обійдуться послуги. Також важливий сам матеріал. Його можуть підібрати спеціалісти, де ви будете замовляти друк. Також часто професіонали пропонують додаткові послуги. Наприклад, вони можуть зробити фрезерування матеріалу, склейку банера, порізку плівки чи підрізування зображення за контуром. Усе це може впливати на остаточну вартість. Тому перед замовленням послуг, варто консультуватись зі спеціалістами. Вони запитають що вам потрібно та зможуть сказати приблизну вартість.

Особливості цифрового УФ друку

Як обрати компанію для співпраці

Перш за все, потрібно звернути увагу на репутацію компанії. Важливо дослідити всі відгуки клієнтів, де вони можуть підтвердити надійність і якість роботи. Обов'язково потрібно переглядати портфоліо та замовити зразки. Це дозволить оцінити стиль, якість друку та можливості компанії.

Також варто дізнатись яке технічне обладнання використовується у роботі. Саме воно може вплинути на якість готової продукції.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы имет...
5 вещей, которые нужно делать вечером, чтобы иметь хорошее настро...
Психолог сказал, почему женщины не должны бояться...
Психолог сказал, почему женщины не должны бояться потерять мужчин...
Рецепт зеленого борща с щавелем
Рецепт зеленого борща с щавелем
Судьба больно ударит эти два знака Зодиака уже на...
Судьба больно ударит эти два знака Зодиака уже на выходных
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.