Як обрати куртку на осінь: важливі поради

СоветыМода и стиль
Як обрати куртку на осінь: важливі поради
Фото: из открытых источников
660 5.0 NikolisNikolis
При виборі верхнього одягу слід звертати увагу на багато моментів.

Осіння вогкість і сльота диктує свої правила у виборі верхнього одягу. Найпростіший варіант осіннього верхнього одягу — довга або не дуже куртка. Але для того, щоб вибрати найбільш практичний, зручний та придатний для повсякденності одяг, потрібно багато чого врахувати. Після цього можна сміливо купувати на сайті bolyar.com.ua саме те, що точно підійде. Усі товари від виробника. 

Що враховується під час вибору осінньої куртки

Критеріїв досить багато, але є декілька основних:

  • модель — легкий та тонкий пуховик буде ідеальним варіантом. У ньому не буде спекотно в теплий осінній день, а при перших заморозках модниця зможе одягти під нього светр або теплу кофту;
  • колір — дуже добре виглядають на дівчатах куртки бежевого та коричневого кольорів. Шкіряна коричнева куртка, наприклад, дуже ефектна, а чистити її від плям легко. Якщо хочеться виділятися з натовпу, слід вибирати куртки червоного, салатового, бірюзового кольорів;
  • фасон — їх, зазвичай, два: моделі з позначеної талією чи куртки оверсайз. Перший варіант чудово підійде худеньким дівчатам, які хочуть підкреслити переваги своєї фігури. Другий же більше підходить для повних жінок і жінок, які мріють приховати не ідеальну талію або стегна.

Звичайно, при виборі слід звертати увагу і на бренд, який повинен заслуговувати на довіру. Найкраще, якщо це буде одяг зі світовим ім’ям.

Як обрати куртку на осінь: важливі поради

Додаткові критерії для вибору демісезонної куртки

Демісезонний верхній одяг повинен виготовлятися зі зносостійких, непродувних та вологовідштовхувальних матеріалів. Також захисні функції куртки залежить від якості швів. У гарній куртці вони повинні бути проклеєні, тоді волога та вітер не проникне всередину через місця проколів голки. На демісезонних моделях вся фурнітура часто використовується, тому слід звертати увагу на її якість.

Тобто жінка в новій осінній куртці має не тільки виглядати привабливо, стильно та відповідно до модних тенденцій, але й бути захищеною від низької температури та почуватися зручно. Це, мабуть, найголовніше.

Досить важливим елементом є кишені, які можуть бути накладними або внутрішніми. Перший варіант — це більше для худеньких представниць прекрасної статі, оскільки вони візуально надають фігурі пишноти. Повненькі пані надають перевагу внутрішнім кишеням, а стрункість підкреслюють за допомогою поясу.

Ну а найкращим місцем для покупки більшість жінок справедливо вважає інтернет-магазин.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Запомните и ни в коем случае не добавляйте это в ...
Запомните и ни в коем случае не добавляйте это в компостную яму: ...
Как номер телефона влияет на нашу жизнь?
Как номер телефона влияет на нашу жизнь?
Гороховый суп Сен-Жермен: интересный рецепт арома...
Гороховый суп Сен-Жермен: интересный рецепт ароматного блюда из Ф...
Чистый четверг: в чем суть этого дня, что можно и...
Чистый четверг: в чем суть этого дня, что можно и нельзя делать
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.