Взуття на підборах: модні тренди 2018

СоветыМода и стиль
Взуття на підборах: модні тренди 2018
Фото: из открытых источников
768 RafaelRafael
Для створення неповторного образу необхідно бути в курсі останніх модних тенденцій. Розглянемо найцікавіші модні тренди 2018 серед взуття на підборах.

В цьому модному сезоні взуття на підборах вражає своєю різноманітністю, це дозволяє кожній модниці реалізовувати в модному образі оригінальні та яскраві поєднання, котрі без сумніву не залишаться без уваги оточуючих.

Квітковий принт не втрачає своєї актуальності, як і раніше квіткові мотиви використовуються в одязі, але в 2018 році дизайнери запропонували змінити звичні стереотипи й поєднувати взуття на підборах не лише з сукнями, але й консервативними брючними костюмами і навіть блейзерами.

Ще одним безсумнівним трендом можна назвати моделі жіночого взуття на широкому каблуці. Такі моделі взуття поєднують в собі естетику стилю ретро, але водночас вони представлені в сучасному виконанні. Зазвичай широкий каблук стійкий, це забезпечує максимальний комфорт ногам та дозволяє використовувати взуття на широкому каблуці практично в будь-якому стилі.
Варто відзначити, особливої уваги заслуговують черевики з середніми каблуками. Вони гармонійно поєднують в собі елегантність і жіночність, окрім того такі моделі в процесі носіння не викликають дискомфорту чи відчуття втомленості ніг.

Блискучі ботильйони, туфлі й чоботи на підборах, не покинуть модних подіумів і в 2018 році. Носити такі моделі доцільно не лише на вечірні раути, але й у поєднанні зі звичною щоденною одежею, наприклад в тандемі з джинсами чи традиційною однотонною футболкою.

В якості декоративних елементів дизайнери відали перевагу різнокольоровим каменям, стразам, шнуркам і навіть вставкам з інших тканин. Водночас фаворитом сезону серед багатьох дизайнерів стала вишивка, котра вишукано прикрашає всю поверхню взуття чи окремі його елементи.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Любовный гороскоп на неделю: каким знакам Зодиака...
Любовный гороскоп на неделю: каким знакам Зодиака повезет с 25 по...
Как выбрать между квартирой в многоэтажке и частн...
Как выбрать между квартирой в многоэтажке и частном доме?
Получается вкусная и сочная: рецепт тушеной печени
Получается вкусная и сочная: рецепт тушеной печени
Как выбрать стильную футболку: 4 главных правила ...
Как выбрать стильную футболку: 4 главных правила от стилиста
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.