Основні правила вибору дитячого одягу

СоветыМода и стиль
Основні правила вибору дитячого одягу
Фото: из открытых источников
702 MaDemMaDem
Багато мам люблять купувати одяг своєму малюкові. Адже виробники дитячого текстилю балують споживачів різноманітними фасонами, квітами і цікавими принтами. Складно встояти перед таким розмаїттям вибору.

Але як же правильно купувати одяг своїй дитині? Яких помилок варто уникати?

Природно, всі мами намагаються купувати якісні речі з натуральних матеріалів, які не викликатимуть у малюка алергію і роздратування. Купувати вбрання для дитячого гардеробу краще у перевірених фірм, які можуть похвалитися великою кількістю позитивних відгуків.

Наприклад, в магазині KidsStore можна купити дитячий одяг, товари для мам та для годування, іграшки для малечі та багато ще чого цікаво і корисного.
Які ще критерії слід враховувати в дитячому шопінгу?

Вибір кольору і фасону

Одяг для новонароджених повинна бути яскравих, насичених відтінків. Але, як доведено психологічними дослідженнями, колір речей може впливати на поведінку дитини. Тому непосидючим діткам слід обирати вироби у більш спокійних кольорах.

Це може бути зелений, блакитний або синій. Для сором’язливих карапузів ідеальним вибором стануть наряди помаранчевих, салатових або жовтих кольорів.

Що стосується вибору стилю і фасону, то тут слід орієнтуватися на тип фігури і особливості статури дитини. Намагайтеся не купувати вироби «унісекс». Вони можуть бути доцільні для дитини до року, але для більш старших діток подібних речей в гардеробі краще уникати.

Купуйте дівчаткам красиві сукні та спідниці різних фасонів, а хлопчикам футболки з машинками, роботами, динозаврами або супергероями.

Прищеплюємо самостійність

Щоб ваш малюк ріс самостійним і уважно ставився до своїх речей, купіть йому дитячий аналог дорослих речей. Це можуть бути окуляри, намиста, сумочки або рюкзачки.

Так малюк буде вчитися дбайливо ставитися до своїх нарядів і різних аксесуарів, адже це його особисті предмети, такі ж, як у дорослих. Але при цьому підбирайте все відповідно до вікових обмежень.

Дозвольте дитині іноді вибрати одяг самостійно. Це можна зробити і в магазині, і на екрані комп’ютера. Нехай малюк сам вибере потрібний колір чи малюнок на футболці. Це дозволить йому навчитися приймати перші самостійні рішення, що дасть можливість робити правильний вибір в майбутньому.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Психологи рассказали, что важно сделать при разры...
Психологи рассказали, что важно сделать при разрыве отношений
Два знака Зодиака ждет большое разочарование на э...
Два знака Зодиака ждет большое разочарование на этой неделе
Воду из-под крана показали под микроскопом, но са...
Воду из-под крана показали под микроскопом, но самое «интересное»...
Забудете об этом раз и навсегда: как избавиться о...
Забудете об этом раз и навсегда: как избавиться от одуванчиков на...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.