Лазерна епіляція для чоловіків: все, що треба знати

СоветыКрасота
Лазерна епіляція для чоловіків: все, що треба знати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
247 4.0 DimitrDimitr
Перевага лазерної епіляції в тому, що з її допомогою можна видалити волосся на будь-яких ділянках тіла. Такий вплив є безпечним і нетравматичним.

Кожна сучасна людина прагне мати гарний вигляд, слідкувати за своїм тілом та особистою гігієною. Саме тому, лазерна епіляція популярна не лише серед жінок, а й серед чоловіків. Вона дозволяє легко позбутися небажаного волосся на різних ділянках тіла, уникнути щоденного гоління та подразнень, які з ним пов'язані.

Як виконується лазерна епіляція?

  1. Вибір лазера. Найпопулярніші типи — діодний та олександритовий. Останній добре підходить для темного волосся на світлій шкірі. А діодний — видаляє волосся різних відтінків на різних типах шкіри. Ефективний для пушкового та світлого волосся.
  2. Запис на процедуру. Важливо ретельно обирати фахівця — косметолог має бути досвідченим, та працювати на лазері, який вам підходить.
  3. Підготовка до процедури. Перед лазерною епіляцією волосся потрібно поголити. 

Сама процедура складається із нанесення знеболювального крему (якщо така необхідність є) та безпосередньо епіляції (20-30 хвилин). Середня кількість сеансів, яка необхідна для повного видалення волосся — від 8 до 10. Вони проводяться з інтервалом у декілька місяців.

На яких ділянках тіла чоловіки найчастіше роблять епіляцію?

Перевага лазерної епіляції — в тому, що з її допомогою можна видалити волосся абсолютно на будь-яких ділянках тіла. Такий вплив є безпечним і нетравматичним, а також має мінімальний список протипоказів. 

лазерна епіляція для чоловіків

Найбільш часто, чоловіки видаляють волосся лазером на:

  • Обличчі — бороду та вуса. Таким чином вдається уникати щоденного гоління, яке займає багато часу. Лазером можна видалити бакенбарди, зайве волосся в міжбрівній зоні. Це зручно та швидко, а також додасть вашій зовнішності більшої охайності.
  • Торсі — зокрема, на таких ділянках, як спина, груди, пахви, живіт. Ця процедура особливо корисна чоловікам з темним, густи волоссям, яке спричиняє їм фізичний та естетичний дискомфорт. 
  • Зоні бікіні — у цілях естетики та гігієни. Ця зона часто доволі болісна, тому епіляція майже завжди проводиться зі знеболюючим кремом. Хвилюватися про зайвий дискомфорт точно не варто.

Рідше чоловіки замовляють лазерну епіляцію рук, голови. Проте такі послуги теж доступні в сучасних косметологічних клініках.

Пам'ятайте про те, що чоловіче волосся — більш густе та щільне. Тож для досягнення ефекту чоловікам знадобиться трохи більше процедур, ніж жінкам. Середня кількість сеансів для жінок зазвичай варіюється від 5 до 6, для чоловіків — від 8 до 10.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Названы самые полезные виды алкоголя: можно пить ...
Названы самые полезные виды алкоголя: можно пить хоть каждый день
Чаепитие: эксперт поделился секретом правильного ...
Чаепитие: эксперт поделился секретом правильного приготовления на...
Таро-гороскоп на неделю: какие знаки Зодиака найд...
Таро-гороскоп на неделю: какие знаки Зодиака найдут счастье всей ...
Диетолог рассказал, как именно соль влияет на дав...
Диетолог рассказал, как именно соль влияет на давление
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.