Який крем для рук обрати

СоветыКрасота
Який крем для рук обрати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
603 DimitrDimitr
Якщо ви бажаєте придбати засоби для догляду за шкірою рук, зверніть увагу на їх складові.
Взимку, через несприятливі погодні умови, руки особливо потребують захисту та живлення. Сухість та розтріскування шкіри можна попередити, змащуючи її поживним кремом декілька разів на день. Це допоможе наситити клітини вологою та покращує зовнішній вигляд.

Як діє крем для рук

Як і всі зволожуючі засоби, креми для рук мають наступний механізм дії: жирові речовини утворюють захисну плівку на шкірі, яка зменшує втрату природної вологи з епідермісу. Вони також мають пом’якшувальну дію. Зволожувачі, що входять до складу, зв’язуються з водою, утримуючи її на шкірі. Крем для рук «Ваніль та гарбуз» є прикладом такого засобу.
крем для рук
Якщо ви бажаєте придбати засоби для догляду за шкірою рук, зверніть увагу на їх складові.
  • Вода — необхідна для зволоження та має бути першою в списку інгредієнтів. Майже всі засобі містять воду та олію.
  • Рослинні олії — мають живильні та зволожуючі властивості. Олія ши, оливкова, зародків пшениці, мигдалю та авокадо дуже необхідна для пом’якшення сухої шкіри.
  • Вітаміни — є потужними антиоксидантами. Вони здатні протидіяти дії вільних радикалів й сповільнювати процеси старіння. Вітамін Е, А та інші володіють антивіковими властивостями і допомагають у захисті від шкідливих факторів зовнішнього середовища.
  • Зволожуючі та пом’якшуючі речовини — такі інгредієнти, як гліцерин, солодкий мигдаль, авокадо та овес є чудовими засобами для пом’якшення та заспокоєння ознак запалення. Вони обмежують втрату води та забезпечують м’якість і гладкість на тривалий час. Крім того, вони мають потужну відновлювальну дію.
  • SPF-фактори захищають від ультрафіолетового опромінення.

Ще одним аспектом при виборі крему є текстура. Вона змінюється в залежності від компонентів та функції засобу. Є рідка та легка текстура, частіше за все її використовують влітку, оскільки вона легко вбирається та не залишає липкої плівки. Густа кремова текстура найпоширеніша взимку, коли треба добре захищати шкіру.

Тип шкіри є одним з основних факторів, які треба враховувати при покупці косметики. При сухості та розтріскуванні обирайте засоби на основі масла ши, оскільки воно дуже корисне та легко вбирається. Щоб запобігти утворенню зморшок, крем повинен містити колаген та кератин. Це гарантує ефект ліфтингу та додасть пружності.

Ознайомтеся з асортиментом товарів для догляду за руками. Натуральні інгредієнти задовольняють потреби вашої шкіри та будуть діяти ефективно.

Детальніше на сайті: https://thebodyshop.ua/produkty/tilo/krema-dlya-ruk/.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Магнитные бури: прогноз на выходные, 13-14 апреля
Магнитные бури: прогноз на выходные, 13-14 апреля
10 фраз, использование которых выдает низкую само...
10 фраз, использование которых выдает низкую самооценку у человек...
Особенности шрифтов для коммерческого использован...
Особенности шрифтов для коммерческого использования
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.