Які переваги мають скляні душові кабіни

СоветыДом и уют
Які переваги мають скляні душові кабіни
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
66 NikolisNikolis
Перегородки зі скла чудово вписуються в дизайн будь-якого санвузла та мають багато переваг.

Источник: https://sovetnika.net/

Душова кабіна — це дуже зручна річ, яка дозволяє зробити прийом душу значно комфортнішим. У сучасних умовах велика кількість людей віддають перевагу такому зручному варіанту, як скляні душові кабіни, які виготовляються із міцного загартованого скла. Це дуже міцний матеріал, який проходить попередню температурну обробку. Його спочатку нагрівають до високих температур, а потім різко остуджують.

Загартоване скло важко розбити. Але навіть у разі пошкодження це скло розлітається не на дрібні гострі уламки, а на невеликі округлі частинки, якими неможливо порізатися.

Душова зі скла: переваги

Скляна душова має наступні переваги:

  • Економія простору. Установка душової на місце стандартної ванни дозволяє заощадити місце для розміщення іншої необхідної сантехніки, меблів або побутової техніки. Кабіна займає небагато місця, тому це найкраща ідея для оформлення тісного санвузла.
  • Різноманітність фактур. Іноді душова грає роль акцентної сантехніки в санвузлі, привертає увагу незвичайним виконанням стін (піскоструминний малюнок, мозаїка). Замовити з доставкою скляні перегородки будь-якої складності можете в інтернет-магазині, у каталозі якого представлені моделі з матовим, прозорим, рельєфним, комбінованим склом.
  • Мобільність, ергономічність. Встановити у ванній кімнаті можна кабінку з різними типами дверей, наприклад, розсувними. Особливо популярними є розсувні конструкції в маленьких кімнатах, де сантехніка стоїть близько одна біля іншої. Прозорі стіни, стулки, наділені здатністю відбивати світло, додають приміщенню невагомості, легкості. Така кабінка дозволяє робити санвузол візуально просторіше.

Перегородки зі скла, які можна придбати на сайті sklomax.com.ua, чудово вписуються в дизайн будь-якого санвузла. Скло гармонує з усіма матеріалами, які використовують для обробки стін, підлоги у ванній кімнаті: штучний камінь, дерев'яні, металеві деталі, натуральний камінь, кераміка.

Які переваги мають скляні душові кабіни

Додаткові плюси душових зі скла

Скло — найбільш гігієнічний та гіпоалергенний матеріал. На ньому не накопичуються бактерії та грибок, його легко чистити, і воно завжди залишається у первозданному вигляді.

Щодо вартості душових кабін зі скла, то вона досить сильно варіюється. На ціну такої продукції позначається велика кількість різних факторів, серед яких вид скла, розмір душової кабіни, марка скла, товщина скла та деякі інші моменти

Сайт небезопасен!
Все ваши данные под угрозой: пароли, история браузера, личные фото, банковские карты и другие личные данные будут использованы злоумышленниками.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Разобьют вам сердце: эксперт назвал четыре типа м...
Разобьют вам сердце: эксперт назвал четыре типа мужчин, которых с...
Такой борщ вы еще не готовили! Рецепт постного пе...
Такой борщ вы еще не готовили! Рецепт постного первого блюда с ша...
5 доступных способов использования кофе для красо...
5 доступных способов использования кофе для красоты волос и кожи
Презервативи та алергії як обрати безпечний проду...
Презервативи та алергії як обрати безпечний продукт
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.