Як вибрати правильно міцелярну воду відповідно до типу шкіри

СоветыКрасота
Як вибрати правильно міцелярну воду відповідно до типу шкіри
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
306 DimitrDimitr
Міцелярний розчин дозволяє позбавитися від непотрібних речовин зі шкіри з мінімальним травмуванням.

Косметику зі шкіри недостатньо змити тільки водою. Першим кроком на шляху прибирання залишків декоративних засобів і бруду після вулиці стає міцелярна вода. Ця рідина дозволяє позбавитися від непотрібних речовин зі шкіри з мінімальним травмуванням. Кожен тип шкіри потребує різний набір інгредієнтів, що закриють всі його вимоги. Наприклад, для власниць чутливої дерми краще обирати міцелярний розчин La Roche-Posay з вмістом гліцерину й термальної води. Це ж стосується людей з атопічним дерматитом.

Суха шкіра та її потреби

Для сухої шкіри слід обирати міцелярну воду, яка додатково живить і зволожує навіть глибокі шари епідермісу. Важливо, щоб у складі були:

  • гіалуронова кислота;
  • гліцерин;
  • гель алое.

Ці засоби додаткового створюють такий шар на шкірі, що не дозволяє випаровуватися воді. У протилежному випадку ви можете нашкодити собі ж, викликавши надмірну сухість та лущення.

Жирна шкіра й інгредієнти для неї

Дерматокосметика для людей з жирним типом дерми додатково регулює виробіток шкірного сала. Така проблема шкіра потребує матуючого ефекту — бажано обирати засоби з цією поміткою.

У складі міцелярної води мають бути цинк, мигдальна кислота тощо. Під суворою забороною спирт — він шкідливий для будь-якої дерми, проте у випадку з жирним типом додатково можна отримати подразнення.

Шкіра, схильна до висипань і подразнень

міцелярний розчин La Roche-Posay

При лікуванні акне, висипань, комедонів можна використовувати міцелярну воду як додатковий засіб. Догляд за шкірою буде ефективнішим, якщо в засобах будуть присутні:

  • саліцилова кислота;
  • цинк;
  • вітамін С.

Це стосується також комбінованого типу дерми, де на різних ділянках сухість змінюється надмірним виробітком жиру. При цьому важливо не зловживати міцелярними засобами.

Деякі поверхнево-активні речовини можуть залишатися й викликати подразнення. У першу чергу після застосування рідини для зняття макіяжу, слід промити обличчя звичайною чистою водою. В ідеалі — завершити догляд із застосуванням гелів, тоніків і кремів.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их...
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их собрать, чтобы ...
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Гороскоп на неделю: для всех знаков зодиака
Зачем снимать шапку в церкви, на похоронах и в по...
Зачем снимать шапку в церкви, на похоронах и в помещении: смысл с...
Прошлое настигнет эти знаки Зодиака уже в мае. К ...
Прошлое настигнет эти знаки Зодиака уже в мае. К чему готовиться
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.