Як крем Vichy Aqualia Thermal зволожує шкіру?

СоветыКрасота
Як крем Vichy Aqualia Thermal зволожує шкіру?
© Vichy Aqualia Thermal
349 DimitrDimitr
Колекція Aqualia Thermal — унікальна комбінація компонентів, що утримують вологу у верхніх шарах шкіри протягом 48 годин.

Дефіцит вологи в епідермісі порушує клітинний метаболізм, шкіра стає сухою, тонкою, з темними плямами, втрачає захисні властивості. Відомий французький бренд Vichy розробив ізотонічний гель, бальзам та крем для зволоження шкіри обличчя Aqualia Thermal. Компанія інтерпретувала ізотонічні розчини для регідратації, створила ефективний комплекс для будь-якого віку. Колекція Aqualia Thermal — унікальна комбінація компонентів, що утримують вологу у верхніх шарах шкіри протягом 48 годин.

У чому суть зволоження шкіри?

Просто вмитися для повноцінного зволоження недостатньо: молекули води швидко випаровуються під літнім сонцем, у приміщеннях з кондиціонерами, опалювальними системами, клімат-контролем, поблизу побутових приладів.

Догляд за волоссям та шкірою зі зволожувальним ефектом утримує вологу в міжклітинному матриксі. Гідроліпідний баланс та клітинний метаболізм в нормі: шкіра еластична, у тонусі, успішно протистоїть вірусам, бактеріям, інфекціям.

крем для зволоження Vichy Aqualia Thermal

Маноза

Результат розщеплення глюкози, в натуральному вигляді міститься в журавлині, апельсинах, персиках, чорниці. Маноза у косметиці — це кондиціонер, антиоксидант, антибіотик, вологоутримувач. Маноза активує синтез організмом білка Troponin T (TNT), який відповідає за тонус та скорочення м'язів обличчя.

Гіалуронова кислота

Основа сучасної зволожувальної косметики. Амінокислота утримує молекули води, життєво необхідна для синтезу клітин колагену та еластину. Ультрафіолетове випромінювання типу В руйнує кислоту. З віком ліміт відпущеної природою амінокислоти знижується з геометричною прогресією:

  • у 22 роки вироблення власної гіалуронової кислоти уповільнюється;
  • до 30 років — припиняється;
  • у 50 років вміст її у шкірі — приблизно 50% від початкового обсягу.

Крем Vichy Aqualia Thermal із гіалуроновою кислотою натурального походження утримує вологу 48 годин, чим ліквідує дефіцит незамінної амінокислоти.

Термальна вода високої мінералізації Vichy

Вода вулканічного походження видобувається поблизу Оверно у Франції. У складі термальної води 15 незамінних мінералів та мікроелементів. Незамінні — це необхідні для здоров'я шкіри компоненти, які організм не синтезує самостійно, отримує із зовнішніх джерел.

Термальна вода Vichy — основа крему, молекули води утримуються в епідермісі іншими компонентами дерматокосметики. Оптимальна для догляду за шкірою обличчя будь-якого типу, безпечна для дітей та алергіків.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
Как постирать куртку, чтобы не сбился синтепон, ч...
Как постирать куртку, чтобы не сбился синтепон, что делать, если ...
Здоровье вашего любимца: почему цвет десен собаки...
Здоровье вашего любимца: почему цвет десен собаки является критич...
Тайны предыдущих воплощений: четыре способа узнат...
Тайны предыдущих воплощений: четыре способа узнать, кем вы были в...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.