BAS Бухгалтерія та BAS Бухгалтерія КОРП: усі особливості

СоветыБизнес и работа
BAS Бухгалтерія та BAS Бухгалтерія КОРП: усі особливості
Фото: из открытых источников
349 NikolisNikolis
Дане ПО дозволяє здійснювати ведення обліку госп. діяльності багатьох організацій одночасно.
Програмне забезпечення BAS Бухгалтерія є необхідним інструментом майже для кожного бухгалтера України. З його допомогою можна набагато зручніше вести обліки (бухгалтерський і податковий), реєструвати документацію, а також здійснювати підготовку звітів. BAS Бухгалтерія КОРП виступає в ролі набору корисних функцій, які допомагають автоматизувати роботу бухгалтерії компанії. Наприклад, можна значно зручніше:
  • Вести облік кадрів.
  • Проводити бюджетні розрахунки.
  • Перевіряти та редагувати важливі документи.

Ведення обліку діяльності декількох підприємств

Дане ПО дозволяє здійснювати ведення обліку госп. діяльності багатьох організацій одночасно. Для кожної з них передбачена окрема інформаційна база, однак при необхідності можна це робити й в загальній базі. Роль підприємств можуть займати й фіз. особи, які займаються підприємництвом, що дозволяє користуватися загальними списками товарів, місць для їх розміщення і партнерів.

Товарний облік

Ця функція в BAS Бухгалтерія реалізована згідно з усіма стандартами українського бух. обліку. Товар організацій може оцінюватися трьома способами:
  • По середній фактичній вартості.
  • Згідно з собівартості на момент придбання.
  • За ціною продажу.

Складський облік

Ця функція призначена для ведення кількісного і сумового обліку. Звичайний кількісний облік відрізняється тим, що не бере до уваги те, з якого складу продукція була взята. У разі потреби, складський облік може бути вимкнений. Програма дозволяє назначити відповідальну особу, яка несе матеріальну відповідальність за кожний зі складів. Програма дозволяє призначити не більше однієї відповідальної людини за один склад. Доступна для перегляду в бухгалтерії й історія усіх проданих товарів.
BAS Бухгалтерія та BAS Бухгалтерія КОРП: усі особливості

Торгово-операційний облік

Ця функція передбачає ведення обліку операцій поставки товару і його реалізації, також підходить і для підприємств, що надають послуги. У разі продажу товару/послуги, BAS Бухгалтерія допоможе правильно і швидко заповнити рахунок для оплати й підготувати накладні для податкової. Відносно оптової торгівлі, облік всіх операцій здійснюється у відриві договорів з постачальниками/покупцями.

Розрахунковий облік з партнерами

Враховуються розрахунки з клієнтами і постачальниками продукції, вести які можна в будь-якій зручній валюті. Різниця курсу валют визначається і вираховується в автоматичному режимі окремо під кожну операцію. Звітність з партнерами може бути не тільки загальною, а й супроводжуватися будь-якими додатковими документами.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Чому так популярна корейська косметика Пуріто
Чому так популярна корейська косметика Пуріто
Как обычный носок спасет яблоню от тли и муравьев...
Как обычный носок спасет яблоню от тли и муравьев: сделайте так —...
«Любовь, ложь и кровопролитие», «Манкимен» и «Мят...
«Любовь, ложь и кровопролитие», «Манкимен» и «Мятежная луна 2»: г...
Чем подкормить рассаду перцев, чтобы собирать уро...
Чем подкормить рассаду перцев, чтобы собирать урожай ведрами
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.