7 порад як використовувати вугільний гриль

СоветыДом и уют
7 порад як використовувати вугільний гриль
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
439 DimitrDimitr
Читайте в статті сім корисних порад, які допоможуть правильно та бережно використовувати ваш вугільний гриль.

За допомогою кількох простих хитрощів ви можете скоротити витрати на барбекю і використовувати свій вугільний гриль дешево.

Дізнайтеся, як заощадити трохи грошей, готуючи вечерю на грилі. Кілька простих порад можуть допомогти вам заощадити гроші зараз і в довгостроковій перспективі, отримуючи інформацію про свої покупки та приготування їжі, і водночас допоможуть покращити ваш досвід приготування їжі на природі. Щоб заощадити гроші, ви повинні бути розумним споживачем і розумним грильником.

1. Збережіть свої інвестиції

Ви витратили багато грошей на цей гриль, але якщо ви не дбатимете про нього, він не прослужить довго. Від найдешевшої конфорки для гамбургерів до ідеальної кухні на відкритому повітрі вам потрібно підтримувати свій гриль у чистоті та догляді, щоб отримати від нього максимальну користь. Це може означати періодичне обслуговування гриля. Регулярно очищуйте гриль, витягуючи решітки для приготування їжі та проникаючи всередину, щоб видалити всю їжу та жир, що накопичився на дні.

Уникайте використання агресивних хімікатів, як-от засобів для чищення духовок, які можуть пошкодити пальники, запальники та інші компоненти. Прибираючи там, перевірте його на предмет зносу. Переконайтеся, що гриль сухий всередині та зовні, увімкнувши його, щоб висохнути, і накрийте кришкою, коли він не використовується.

2. Будь сам собі м'ясником

М'ясо дороге. Це просто факт, і оскільки більшу частину того, що ми готуємо на грилі, це м’ясо, то потрібно бути розумним у цьому питанні. Ми хочемо вибрати менш дорогі шматки м’яса, намагаючись не жертвувати якістю. З цієї причини було б гарною ідеєю навчитися самостійно робити вирізки.

Купівля великих "первинних" шматків м'яса зазвичай дешевша. Все, що вам потрібно зробити, це нарізати їх на маленькі шматочки. Наприклад, купіть цілу свинячу корейку і наріжте її на відбивні. Також спробуйте робити покупки на великих м’ясних ринках, де ви можете знайти кращі пропозиції.

3. Довговічність проти ціни

вугільний гриль

Вугільні грилі можна придбати всього за 20 доларів або понад 2000 доларів. Є багато причин різниці в ціні, але одна з найважливіших – довговічність. Найдешевші грилі просто не створені, щоб служити довго. Існує поширений аргумент, що якщо ви заплатите 200 доларів за газовий гриль, який пропрацював два роки, це буде так само дешево, як витратити 1000 доларів на гриль, який пропрацював 10 років. Але в цьому аргументі є щось більше.

Якщо ви купите дешевий гриль, який спалахує, готується нерівномірно та є ненадійним, ви не отримаєте від нього стільки задоволення. Це призведе до того, що ви будете використовувати його менше, тому ви отримаєте менше користі, ніж від дорожчого гриля, тобто меншу цінність.

4. Використовуйте свою гарантію

На більшість грилів надається гарантія, а на більшість хороших грилів – чудова гарантія. Використайте це. У багатьох виробників грилів ви можете отримати запасні частини для свого гриля на багато років і часто без жодних витрат. Особливо це стосується фірмових грилів (не магазинних). Важливо, щоб ви зберігали квитанцію та документи для вашого гриля, тому, будь ласка, тримайте їх.

Гарною ідеєю буде покласти важливі папери в пакет на блискавці та приклеїти його скотчем на гриль для використання в майбутньому. І пам’ятайте, що багато гарантій не поширюються на знос або навіть на іржу та корозію, тому тримайте свій гриль чистим.

5. Купіть правильний вугільний гриль

Хороший вугільний гриль можна вимкнути, загасити вогонь і зберегти залишки вугілля для наступного разу. Це означає, що ви додаєте стільки деревного вугілля, скільки потрібно для наступного приготування, зазвичай лише два-три фунти. Це може заощадити два-три фунти деревного вугілля кожного разу, коли ви розпалюєте свій вугільний гриль, заощаджуючи значні гроші. Також зменшить ваші витрати гриль, де кришка щільно прилягає до корпусу, а вентиляційні отвори закриваються гарно й щільно. Це зменшить надходження кисню та загасить вогонь, коли ви закінчите готувати на грилі. Багато варіантів надасть каталог аксесуарів і грилів.

6. Ефективність палива

Ви можете значно зменшити витрати на паливо для вашого гриля, уникаючи надмірного попереднього нагрівання. Більшість грилів з використанням деревного вугілля готова приблизно за 15 хвилин. Якщо ви готові готувати в секунду, коли ваш гриль вже достатньо розжарений, і вимкнути гриль, щойно закінчите, ви можете значно зменшити споживання палива.

Використовуючи деревне вугілля, використовуйте стільки, скільки вам абсолютно необхідно. Більшість грилів чудово готують на приблизно 5 фунтах деревного вугілля. Також допоможе, якщо у вас є вугільний гриль, який можна вимкнути. Економте паливо та більше готуйте на грилі.

вугільний гриль

7. Запалюйте вугілля правильно

Вугільні рідини для запальничок на основі нафти є не тільки шкідливою комбінацією хімікатів, але й абсолютно непотрібними. Спробуйте використати вугільний димар, щоб розпалити вугілля. Попередня вартість вища, але вам більше ніколи не доведеться купувати рідину для запальничок.

Іншим варіантом є електричний вугільний стартер, хоча він використовує електрику та потребує зручної розетки, але він енергоефективний і може працювати роками без заміни.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Праздник 15 апреля: что нельзя делать сегодня и к...
Праздник 15 апреля: что нельзя делать сегодня и какие народные пр...
Изысканно и вкусно: рецепт бутербродов с курицей ...
Изысканно и вкусно: рецепт бутербродов с курицей и соусом на завт...
Как обычный носок спасет яблоню от тли и муравьев...
Как обычный носок спасет яблоню от тли и муравьев: сделайте так —...
Мясные рулетики с маринованным огурцом: пошаговый...
Мясные рулетики с маринованным огурцом: пошаговый рецепт
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.