Взуття на підборах: модні тренди 2018

СоветыМода и стиль
Взуття на підборах: модні тренди 2018
Фото: из открытых источников
773 RafaelRafael
Для створення неповторного образу необхідно бути в курсі останніх модних тенденцій. Розглянемо найцікавіші модні тренди 2018 серед взуття на підборах.

В цьому модному сезоні взуття на підборах вражає своєю різноманітністю, це дозволяє кожній модниці реалізовувати в модному образі оригінальні та яскраві поєднання, котрі без сумніву не залишаться без уваги оточуючих.

Квітковий принт не втрачає своєї актуальності, як і раніше квіткові мотиви використовуються в одязі, але в 2018 році дизайнери запропонували змінити звичні стереотипи й поєднувати взуття на підборах не лише з сукнями, але й консервативними брючними костюмами і навіть блейзерами.

Ще одним безсумнівним трендом можна назвати моделі жіночого взуття на широкому каблуці. Такі моделі взуття поєднують в собі естетику стилю ретро, але водночас вони представлені в сучасному виконанні. Зазвичай широкий каблук стійкий, це забезпечує максимальний комфорт ногам та дозволяє використовувати взуття на широкому каблуці практично в будь-якому стилі.
Варто відзначити, особливої уваги заслуговують черевики з середніми каблуками. Вони гармонійно поєднують в собі елегантність і жіночність, окрім того такі моделі в процесі носіння не викликають дискомфорту чи відчуття втомленості ніг.

Блискучі ботильйони, туфлі й чоботи на підборах, не покинуть модних подіумів і в 2018 році. Носити такі моделі доцільно не лише на вечірні раути, але й у поєднанні зі звичною щоденною одежею, наприклад в тандемі з джинсами чи традиційною однотонною футболкою.

В якості декоративних елементів дизайнери відали перевагу різнокольоровим каменям, стразам, шнуркам і навіть вставкам з інших тканин. Водночас фаворитом сезону серед багатьох дизайнерів стала вишивка, котра вишукано прикрашає всю поверхню взуття чи окремі його елементи.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждо...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждому
Головокружение при вставании может говорить про о...
Головокружение при вставании может говорить про опасный хроническ...
Почему появляются насекомые в доме: эзотерика и н...
Почему появляются насекомые в доме: эзотерика и народные приметы
Само очарование: три знака Зодиака среди женщин с...
Само очарование: три знака Зодиака среди женщин самые нежные
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.