У чому особливості короткого джемпера та з чим його носити

СоветыМода и стиль
У чому особливості короткого джемпера та з чим його носити
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1096 5.0 NikolisNikolis
Від вибору тканини залежить як зовнішній вигляд одягу, так і комфорт при носінні.

Короткий светр — це не просто елемент гардероба, а й цікава деталь, яка додає образу вишуканості. Коли вибираються кофти та туніки бренду L'UREX, насамперед звертають увагу на те, щоб вони стильно виглядали. За допомогою укороченого варіанта можна створити дійсно неповторний і стильний образ. Різноманітність кольорів, фасонів та тканин таких виробів дозволяє сміливо експериментувати та підбирати образи абсолютно на будь-який смак.

Акцент на текстуру: яким має бути укорочений светр

Від вибору тканини залежить як зовнішній вигляд одягу, так і комфорт при носінні. Тому текстура є важливим параметром вибору. Отже, укорочені светри бувають:

  • в'язаними. Неважливо, створені вони з вовни, акрилу або мохера, це той класичний варіант, який буде у тренді завжди. Крім того, це гарне рішення для холодних днів, оскільки вони відрізняються гарною теплоізоляцією. А ще такий светр матиме приємну текстуру;
  • з натуральних волокон. Маються на увазі, наприклад, вовняні або бавовняні тканини. Тіло в них дихає, це також гарне рішення для холодів, особливо у поєднанні з футболкою. А светр з бавовни, наприклад, комфортно носити і у весняно-осінній сезон, тож варто вивчити каталог одягу та вибрати щось для себе;
  • із синтетичних ниток. Такий светр відрізнятиметься максимально бюджетною вартістю. Синтетика добре підходить для повсякденного носіння, оскільки її стійкості до зносу можна позаздрити. Але ось те, що шкіра в такому светрі не дихатиме — це дуже серйозна вада;
  • із сумішевих тканин, у яких натуральні волокна скомбіновані із синтетичними. В результаті річ набуває зносостійкості як синтетична і «дихає», як натуральна.

На сайті https://lurex.in.ua/uk/koftu-tyniki ви можете знайти той варіант, з яким ви будете почувати себе комфортно.

У чому особливості короткого джемпера та з чим його носити

З яким одягом комбінувати короткий светр

Такий предмет гардеробу чудово виглядатиме з сукнею — це гарне рішення для ділової зустрічі і для неформальної прогулянки, так що його можна вважати універсальним.

З сорочкою короткий светр виглядатиме максимально вишукано, так що його можна надіти не лише в офіс, а й на вечірнє побачення.

Також класичним поєднанням, яке завжди залишається актуальним, буде укорочений светр та джинси. Якщо хочеться вирушити на прогулянку, до них варто додати кеди та оверсайз-куртку.

З таким светром можна створити як легкий та романтичний образ, так і лук у стилі кежуал — все залежить від того, який у вас сьогодні настрій.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Дальше только расставание: 5 признаков того, что ...
Дальше только расставание: 5 признаков того, что ваши отношения з...
Три знака Зодиака узнают об измене любимого челов...
Три знака Зодиака узнают об измене любимого человека уже на днях
То, что вы первым увидите на картинке, определит ...
То, что вы первым увидите на картинке, определит уровень вашего и...
Завтра — пятница 13. Чего следует бояться?
Завтра — пятница 13. Чего следует бояться?
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.