Сучасне вантажопідйомне кранове обладнання у гірничій промисловості

СоветыБизнес и работа
Сучасне вантажопідйомне кранове обладнання у гірничій промисловості
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
551 5.0 DimitrDimitr
Надійність кранів КЗПТО дозволяє мінімізувати час ремонту гірничо-рудного обладнання, домагатися рекордних показників видобутку корисних копалин.
Устаткування для гірничої промисловості диктує високі вимоги до всіх комплектуючих крана. Зокрема, корозостійкість основних несучих і високонавантажених частин, стійкість до вологи і горючих речовин, і звичайно ж, повну безпеку експлуатації.

Гірничодобувна та гірничопереробна галузі у наші дні відіграють найважливіше значення для всієї нашої країни; тому, добре знаючи ключові моменти для забезпечення невпинної роботи кранового обладнання, Київський завод підіймально-транспортного обладнання пропонує найвигідніші пропозиції своїм замовникам.

Саме якість і надійність кранів КЗПТО дозволяє мінімізувати час ремонту гірничо-рудного обладнання, домагатися рекордних показників видобутку корисних копалин та максимально прискорювати навантаження-розвантаження корисних копалин до транспортних засобів.

КЗПТО плідно співпрацює з провідними світовими виробниками кранових комплектуючих і успішно впроваджує найновітніші технології. Галузеві рішення для підприємств дозволяють замовити саме те, що вимагає підрозділ експлуатації, а грамотний супровід на всьому етапі виробництва (від проектування до монтажу) вбережуть замовників від додаткових витрат і тимчасових простоїв виробництва.



Як зазначають на КЗПТО, на підприємствах гірничої промисловості є потреба у багатьох типах кранового обладнання, але найбільш затребуваними є мостові крани різної вантажопідйомності. Сучасний електричний мостовий кран — ефективний засіб механізації робіт із підйому та переміщенню важких вантажів у межах робочого майданчика.

У сферу діяльності КЗПТО входить виробництво підйомних пристроїв, кожне з яких проектується індивідуально, під конкретну задачу.

Крани мостові двобалочні або однобалочні виготовляються відповідно до вимог замовника до габаритів, вантажопідйомності та інших характеристик обладнання, з урахуванням умов його експлуатації та передбачуваного режиму роботи.

Підвісні та опорні мостові крани (https://kzpto.com.ua/opornye-krany/) виробляються на основі комплектуючих європейського виробництва, що гарантує надійність і довговічність обладнання. Вантажопідйомні агрегати повністю відповідають чинним європейським нормативам якості та безпеки. При цьому зрозуміло, що вартість підіймального крана будь-якого типу залежить від його конфігурації і технічних параметрів.

На КЗПТО готові виготовити конструкцію будь-якої вантажопідйомності і функціональності, від простої кран-балки з ручним приводом механізмів до потужної двобалочної системи з радіокеруванням. Даний завод практикує індивідуальний підхід до кожного замовника та пропонує повний комплекс послуг із виготовлення мостових кранів — від розробки проекту до монтажу силами своїх кваліфікованих фахівців.


Мостовий кран отримав свою назву завдяки особливостям конструкції: така вантажопідйомна машина являє собою підвісний або опорний міст, горизонтальний елемент якого служить направляючої для візка, оснащеного вантажозахоплювальним пристроєм. Розрізняються крани загального призначення і спеціальні.

У загальнопромислових вантажозахоплювальним механізмом служить гак. Крани спеціального призначення комплектуються захопленнями для підйому об'єктів циліндричної форми, контейнерів або інших вантажів, електромагнітом, грейфером. До категорії спеціальних відносяться також крани, призначені для роботи в особливих умовах (зокрема, у вибухонебезпечному або вогненебезпечному середовищі).

За матеріалами сайту КЗПТО — https://kzpto.com.ua.
 
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Отношения долгими не будут: вот какие тревожные з...
Отношения долгими не будут: вот какие тревожные звоночки об этом ...
5 признаков того, что человек проявляет симпатию ...
5 признаков того, что человек проявляет симпатию в переписке
Как вывести пырей: шесть эффективных способов
Как вывести пырей: шесть эффективных способов
Поминальная суббота и почитание Фомаиды: что кате...
Поминальная суббота и почитание Фомаиды: что категорически нельзя...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.