Що впливає на ціну ламінату

СоветыДом и уют
Що впливає на ціну ламінату
Фото: из открытых источников
336 NikolisNikolis
Основний вплив на вартість має бренд. Як правило, компанії, які займаються виготовленням ламінату не перший рік, продають продукцію дорожче.

Хоча на продаж щорічно надходить велика кількість різних видів покриття для підлоги, багато споживачів незмінно вибирають ламінат. Зумовлено це не лише зручністю експлуатації, а й підвищеним рівнем міцності, простотою укладання. Тих самих людей, які тільки планують купівлю, цікавлять ціни на ламінат у Івано-Франківську та чи не зависокі вони. Щоб розуміти скільки потрібно платити за цей матеріал, потрібно розібратися в факторах, що впливають на кінцеву ціну.

Основні фактори

Основний вплив на вартість має бренд. Як правило, компанії, які займаються виготовленням ламінату не перший рік, постійно модернізують виробництво, відповідально підходять до вибору сировини та технологій виготовлення. Саме тому їхня продукція не може мати низьку ціну. Наприклад, на сайті https://holz.ua/ua/khmelnytskyi/pol/laminat можна знайти товари у різних цінових категоріях.

Додаткові фактори

Під час формування кінцевої вартості враховуються ще кілька моментів:

  • Клас зносостійкості. Ламінат розділений на комерційний та на побутовий. Більше тривалий термін експлуатації у комерційного ламінату. Але й вартість його на порядок вища. При цьому важливо враховувати, що купувати комерційний ламінат для заміського будинку або квартири не дуже вигідно. Адже в житлі це підлогове покриття піддається мінімальному навантаженню. Комерційний ламінат укладають у місцях із високою прохідністю.
  • Експлуатаційні та технічні параметри. Сюди входить не тільки стійкість до ударів, але і стійкість до хімічних складів і до абразиву.
  • Чи поєднується підлогове покриття з системою "тепла підлога". Нещодавно на продаж почали надходити такі види ламінату, які виділяються вищими показниками теплопровідності. Їх можна поєднувати і з "теплою підлогою". Важливо розуміти, що вартість такого покриття підлоги вище.

Що впливає на ціну ламінату

  • Екологічність, безпека. Чим вищі ці показники, тим вища підсумкова ціна. Але в даний час більшість виробників намагаються дотримуватись діючих екологічних стандартів.
  • Додаткові параметри. До цієї категорії входить оформлення, відтінок, наявність додаткових шарів. Чим незвичайніший варіант вибраний, тим вищою буде кінцева ціна.

Виробники, що випускають широкий асортимент ламінату, додатково враховують рівень вологостійкості, допустимі способи монтажу, потребу залучення професіоналів. Щоб отримати більше інформації щодо особливостей ціноутворення, можна звернутися до представників компанії, яка займається випуском та продажем ламінату. Також можна порівняти кілька варіантів, щоб вибрати кращий.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Что положить в лунку при посадке огурцов для хоро...
Что положить в лунку при посадке огурцов для хорошего урожая: про...
Как помыть окна снаружи, если живешь на высоком э...
Как помыть окна снаружи, если живешь на высоком этаже
Три знака Зодиака будут визжать от радости уже на...
Три знака Зодиака будут визжать от радости уже на этих выходных
Магнитные бури, прогноз на три дня: чего ожидать ...
Магнитные бури, прогноз на три дня: чего ожидать от солнечной акт...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.