Пластиковий туалет для дачі: все, що вам потрібно знати перед покупкою

СоветыДом и уют
Пластиковий туалет для дачі: все, що вам потрібно знати перед покупкою
Біотуалети / Світлина: ukraine-standart.com.ua
530 5.0 DimitrDimitr
Купівля пластикового туалету для дачі — практичне рішення, термін служби не менше 30 років. Ви один раз купуєте і довго користуєтесь без турбот.

Навіщо потрібний пластиковий туалет для дачі? Відповідь проста. Згадайте вашу ділянку. Уявіть, як ви оснащує будинок за останнім нападом техніки. Ставте світильники на сонячних батареях, гриль та автополив на городі. А туалет залишається старезний.

Дощаті стіни, заповітне серце і чудовий запах відходів. Не забувайте про чудеса акробатики, які ви повинні продемонструвати, щоб залізти на дерев'яний клозет.

Можливо ще гірше. Туалету немає взагалі. І все б нічого, якщо ви дачник-самітник. Але справа приймає сумний оборот, коли ви запрошуєте друзів чи пасію. Подумайте, як почуватиметься об'єкт ваших романтичних зітхань, якщо ви запропонуєте їй сходити на відро ганьби.

Пластиковий туалет для дачі — це насамперед ваш комфорт. Вам зручно, не соромно перед друзями. А по городу над дорогоцінними кущами з малиною не витає характерне амбре. Асортимент дивіться тут ukraine-standart.com.ua

Все, що ви повинні знати про туалетні кабіни для дачі

біотуалетКупівля пластикового туалету для дачі — практичне рішення. Термін служби не менше 30 років. Ви один раз купуєте кабіну і майже півстоліття живете без турбот.

Зроблено кабіни з поліетилену високої якості та за європейськими стандартами. Пластик витримує температури від -50 до +50°C. Туалет не плавиться від спеки та не тріскається від холоду. Ви можете сміливо ставити кабіни будь-де, та не переживати за покупку.

Важлива властивість туалетних кабін — антивандальний пластик. Матеріал витримує навантаження до 300 кг см2. Двері кріпляться до арки по всій довжині, а не на металевих петлях, які легко видерти.

Туалету не страшні свята із нетверезими хуліганами. Навіть якщо заздрісний сусід вирішить зіпсувати вашу обновку, це навряд чи вийде.

Що краще для дачі: пластиковий туалет vs саморобний з вигрібною ямою

Зручності на вулиці з вигрібною ямою — це оптимальне рішення. Особливо, якщо ваше хобі вигадувати собі проблеми, чи ви хочете жити як у 14 столітті. В інших випадках це гігієнічно, витратно і трудомістко.

пластикові туалетиТакож не забувайте, що продукти життєдіяльності зовсім не пахнуть трояндами. І навіть якщо ви збудуєте систему фільтрації, від запаху вам нікуди не подітися.

Крім естетичності задуму, вигрібні ями підкидають власникам такі неприємності:

  1. Забруднення та отруєння води та ґрунту. На ділянці після вигрібної ями не можна нічого висаджувати 10-20 років.
  2. Затоплення ями під час весняних паводків або підняття ґрунтових вод. Уявіть, як вміст ями буде весело плескатися по городу.
  3. Недовговічність та пожежонебезпека. Дерев'яні дошки туалету швидко згнивають, а у разі пожежі спалахують як сірники.
  4. Небезпека для дітей. Лише у 2018 році у вигрібні ями під туалетом провалилося 7 дітей зі смертельними наслідками.

Що вам дає пластиковий туалет для дачі:

  1. Відсутність неприємного запаху.
  2. Безпека. Кабіни виготовлені з екологічно чистого пластику Borealis (Данія). Відходи збираються в приймальний бак на 250 літрів без контакту з ґрунтом та його забруднення.
  3. Просто мити. Пластик легко відмивається водою зі шланга.
  4. Міцність та надійність. Кабіни не промокають, не гниють, не продуваються холодним вітром узимку.
  5. Мобільність. Вага 80 кг дозволяє вам пересувати туалетну кабіну по дачній ділянці, а на зиму ставити в сарай або гараж.

Чи є у пластикових туалетних кабін недоліки? Я гадаю, ні. Ви можете сказати: "Приймальний бак потрібно відкачувати". Звичайно. Але викликати обслуговування доведеться і для саморобних туалетів. Тільки при цьому вам не потрібно буде вигрібати шар щебеню та піску під ямою.

Як відбувається обслуговування пластикових туалетних кабін?

Габаритний приймальний бак об'ємом 250 літрів розрахований на 500 відвідувань. Коли бак заповнюється, а станеться це не раніше, ніж через місяць — півтора, викликайте машину для відкачування.

Тут ви маєте вибір. Наймайте приватника, просіть сусіда із «золотими» руками та алкогольною залежністю. Або зробите правильно. Зверніться до фірми, у якої ви вирішили купити пластиковий туалет для дачі.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Как правильно открыть бутылку вина: сомелье назва...
Как правильно открыть бутылку вина: сомелье назвал ошибки, которы...
Само очарование: три знака Зодиака среди женщин с...
Само очарование: три знака Зодиака среди женщин самые нежные
Врач объяснила, действительно ли стакан воды с ли...
Врач объяснила, действительно ли стакан воды с лимоном добавляет ...
Декор для паски: глазурь без яиц и глазурь из фру...
Декор для паски: глазурь без яиц и глазурь из фруктово-ягодного ж...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.