Переваги та можливості заготовок для вишиванок

СоветыДом и уют
Переваги та можливості заготовок для вишиванок
Ілюстрація / Фото: з відкритих джерел
445 DimitrDimitr
Купуючи заготовки вишиванок можна заздалегідь дізнатися, як сорочка буде виглядати в готовому вигляді.
Вишиванка завжди була у тренді, але зараз її популярність просто зашкалює. Рубаху з вишивкою можно побачити не тільки в українських магазинах одягу, але і на презентаціях нових колекцій в різних куточках світу. Це не дивно, адже зовнішній вигляд яскравих візерунків приваблює і зачаровує з першого погляду на них.

Купити готову або вишити своїми руками?

Здійснюючи прогулянку по магазинах, що представляють товари з українським колоритом, можна зустріти багато цікавих моделей вишиванок. Деякі модниці купують готові вироби, щоб відразу одягтися в обновку та здивувати оточуючих. Але, що може більше вразити, ніж вишиванка, яка зроблена своїми руками за допомогою заготовки для вишиванок від zupa.com.ua?

Багато дівчат не наважуються на самостійне виготовлення вишиванки через відсутність навичок рукоділля. Для того, щоб умільці не витрачали час на розробку малюнка і його розміщення на сорочці, торгова марка ЗУПА (Чернівці, Україна) розробила заготовки для вишиванок. Сорочки з нанесеним малюнком значно спростять процес вишивання, який перестане бути копіткою працею, а стане захоплюючим заняттям.

Купуючи заготовки вишиванок можна заздалегідь дізнатися, як сорочка буде виглядати в готовому вигляді. В асортименті магазину представлений жіночий, чоловічий та дитячий одяг з докладним описом розмірів, що спростить підбір відповідної моделі.

Переваги заготовок

заготовки для вишиванок
  1. Сакральне значення. Початково наші пращури розробляли малюнки, які, за їх переконанням, мали магічну силу. Малюнки і навіть поєднання кольорів "працювали" на власника одягу — залучали вдачу і захищали від злих сил. Таким чином, вишивши власноруч та одягнувши вишиванку, можна повернутися до свого коріння та поєднатися зі своїми пращурами.
  2. Красота та оригінальність одягу. Вони привернуть увагу оточуючих. Якщо необхідно підкреслити свою унікальність, то вишиванка — безпрограшну варіант.
  3. Простота виготовлення. Достатньо купити заготовку для вишиванки та підібрати нитки необхідних кольорів. Для роботи ще знадобляться голки і п'яльці. Хоча останній використовують не всі рукодельніці.
  4. Матеріал. Для виробництва сорочок для вишиванки використовувалися тканини з натуральним складом.

Можливості заготовок

Найбільш звичною вважається вишиванка з візерунками, виконаними нитками в різних техніках (гладь, хрестик). Для рукодільниць, що вважають за краще працювати з бісером, також розроблені оригінали моделі одягу.

На сайті української компаніі ЗУПА заготовки вишиванок нитками або бісером представлені в багатій різноманітності. У каталозі є моделі з малюнками різних масштабів, які можуть застеляти як невелику ділянку сорочки, так і займати велику її область.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Названа единственная причина, по которой ваша орх...
Названа единственная причина, по которой ваша орхидея не цветет
Не можете встать с кровати утром? Эти советы помо...
Не можете встать с кровати утром? Эти советы помогут делать это л...
От сюжета захватывает дух: Топ-5 сериалов на реал...
От сюжета захватывает дух: Топ-5 сериалов на реальных событиях
Эти фильмы добавят романтики в одинокий вечер: То...
Эти фильмы добавят романтики в одинокий вечер: Топ-3 мелодрамы от...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.