Переваги бетонної бруківки

СоветыДом и уют
Переваги бетонної бруківки
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
577 DimitrDimitr
До головних переваг бруківки можна віднести експлуатаційні характеристики: бруківка володіє такими якостями як міцність, щільність, морозостійкість.

Бетонна бруківка завоювала свою популярність завдяки міцності, довговічності, вона витримує вплив навколишнього середовища: спеку, морози та опади.

Підприємство КраснеБрук виготовляє свою продукцію з допомогою вібропресування. Через те, що виготовлення бруківки відбувається на рухомому столі з використанням напівсухої суміші, бруківка не має пор, тому відсоток водопоглинання низький. Це дозволяє говорити про термін експлуатації елементів понад 25 років. 

На підприємстві ви можете купити бруківку, що відповідатиме вашим вподобанням. Адже обираючи покриття, слід звернути увагу не лише на якісні характеристики, а й зовнішній вигляд, поєднанню з дизайном подвір’я та споруди. 

Щодо переваг, то однією з них є ціна на бруківку, що суттєво нижча ніж на покриття з натурального каменю. А різноманітність видів, форм та забарвлення дозволяє вибрати покриття для вашого подвір’я і не тільки.

Вдалим рішенням буде викласти бруківкою територію біля торгового центру, дитячий майданчик, паркінг, паркові алеї та заїзд до великих промислових об'єктів.  

Чому варто обрати вібропресовану бруківку від КраснеБрук

В залежності від того, яке навантаження буде здійснюватись, ви можете обрати товщину елементів. Не варто переплачувати за товщину 8 см, якщо вам потрібно всього лише викласти доріжку в саду. Для інтенсивного руху пішоходів та авто, тротуарів, автостоянок достатньо 6-сантиметрової бруківки. 

бруківка

Серед переваг тротуарної плитки виділяють:

  • стійкість до зовнішніх чинників. Колір не вигорає на сонці завдяки стійкому пігменту. Бетонні елементи не руйнуються під впливом низької температури, не виділяють неприємного запаху при високій температурі. Незалежно від пори року бруківка однаково добре “почувається”.
  • низьке водопоглинання бруківки зумовлене тим, що вона майже не містить пор. При значних опадах вода легко просочується між швами. Для додаткового водостоку покриття роблять з ледь помітним нахилом, аби вода не скупчувалась, а стікала у водостік.
  • універсальність. Дизайн подвір'я чи великої території площі, парку, автостоянки, можна доповнити стильним покриттям. На ваш вибір ви можете обрати лаконічний вишуканий стиль чи зробити мощення яскравим акцентом. Все залежить від уподобань.
  • ремонтні роботи та демонтаж. Якщо один чи кілька елементів пошкодилися, вам буде легко замінити зруйновану ділянку. Демонтаж одного чи кількох елементів не створить багато клопоту. Крім того, під бруківкою залишається “живий” грунт, тому якщо ви вирішите зняти покриття, то на цьому місці відновлюється ріст трави. 
  • догляд за бруківкою не вимагає багато зусиль. Ви можете легко змити бруд за допомогою вуличного шлангу з водою. Що стосується стійких забруднень, то хімічні речовини та солі не роз’їдають поверхню. 
  • хороше зчеплення. Це важливо для водіїв, покриття має шереховатий верхній шар, тому зчеплення коліс хороше, немає ризику ковзання. 

До переваг слід віднести експлуатаційні характеристики. Бруківка володіє такими якостями як міцність, щільність, морозостійкість.

Бруківка досить легка в монтажі. Ви зможете впоратися з укладанням самостійно, або запросити кваліфікованих майстрів, які швидко впораються з завданням.

На підприємстві КраснеБрук ви можете вибрати та купити бруківку згідно ваших потреб і уподобань, та оцінити її переваги на власному досвіді.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Оптимизация ванной комнаты: 3 ошибки, которые сле...
Оптимизация ванной комнаты: 3 ошибки, которые следует избегать
Таро-гороскоп на неделю для всех знаков Зодиака. ...
Таро-гороскоп на неделю для всех знаков Зодиака. Кто получит прем...
Замороженные овощи и ягоды: как правильно размора...
Замороженные овощи и ягоды: как правильно размораживать, чтобы не...
Помойте окна в этот день перед Пасхой – и в ваш д...
Помойте окна в этот день перед Пасхой – и в ваш дом придут счасть...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.