Особливості вибору подушки на подарунок

СоветыДом и уют
Особливості вибору подушки на подарунок
Фото: из открытых источников
479 4.7 NikolisNikolis
Для того, щоб вирішити, яка форма подушки краща, слід враховувати найчастішу позу для сну.

Щоб забезпечити комфортні умови для сну, потрібно правильно вибирати не лише меблі. Не менш важливо вибрати правильну подушку. Через те, що подушки поставляються у широкому асортименті, до вибору варто підходити відповідально. Як орієнтир потрібно використовувати ряд параметрів.

Жорсткість та висота

Щоб правильно визначити ці параметри, варто брати до уваги улюблені пози для сну:

  • Якщо людина частіше спить на спині, краще вибирати подушку, висота якої становить 8-10 см. Обов'язково має бути поглиблення для голови.
  • Для того, щоб комфортно спати на боці, потрібно вибирати ту модель, висота якої дорівнює ширині плеча.
  • Для людей, які постійно крутяться, потрібна м'яка та не дуже висока подушка.

Форма

Для того, щоб вирішити, яка форма подушки краща, слід враховувати найчастішу позу для сну. Щоб спати на спині, потрібно вибирати прямокутну подушку, де є виїмка для сну. Якщо людина досить часто крутиться, то можна віддати перевагу нестандартній формі. Наприклад, можна вибрати подушку як підкови чи літери «Г».

Різновиди наповнювачів

Щоб зробити вибір на користь певних наповнювачів, варто спочатку визначитися з тим, чи потрібний натуральний або штучний наповнювач. Серед натуральних наповнювачів можна назвати кілька. Перед тем як вибрати щось, потрібно вивчити їх більш детально. Найдорожчий варіант – це перо, пух. Цей варіант може бути використаний у випадку, якщо у людини відсутня алергічна реакція на такі компоненти. Але експлуатувати такі подушки довго складно, оскільки вони згодом втрачають якість. Якщо є деякі проблеми з м'язами або суглобами, то можна вибрати овечу вовну. Цей матеріал нормально розподіляє тепло. Але форма досить швидко втрачається.

Особливості вибору подушки на подарунок

Гіпоалергенним та антибактеріальним наповнювачем вважається бамбукове волокно. Подушки з таким наповнювачем можна прати. Але при надмірному зволоженні міцність подушки погіршується. Вибрати можна і подушки із синтетичними наповнювачами. Серед широкого асортименту можна вибрати силіконовий наповнювач, поліефірне волокно та мікроволокно. Кожен матеріал має певні властивості. Перед тим як купити подушку, потрібно вирішити, чи потрібні ортопедичні властивості. Така подушка дозволить позбутися болю в ділянці шиї та спини. Вартість якісних ортопедичних подушок досить висока.

Щоб придбати якісну подушку, яка відповідає потребам, варто враховувати безліч параметрів.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Яйца будете раздавать: 10 лучших пород кур-несушек
Яйца будете раздавать: 10 лучших пород кур-несушек
Пирог с черникой: вкуснейшая американская классика
Пирог с черникой: вкуснейшая американская классика
Поход в театр: что одеть и правила, которые нужно...
Поход в театр: что одеть и правила, которые нужно знать
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их...
Можно ли вырастить петунию из своих семян: как их собрать, чтобы ...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.