Мультибрендовий бутик Charisma: історія та асортимент

СоветыМода и стиль
Мультибрендовий бутик Charisma: історія та асортимент
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
393 4.9 DimitrDimitr
Історія становлення Charisma. Особливості покупок в інтернет-магазині та бутиках. Асортимент компанії. Переваги покупок у магазинах Charisma.

Якщо ви — поціновувач модних трендів та активно стежите за віяннями та змінами у фешн-індустрії, тоді вам обов’язково треба відвідати сайт компанії Charisma. Це унікальний простір, де покупцям представлено найбільший асортимент стильного одягу, взуття та аксесуарів від найкращих виробників. У бутиках Charisma продається винятково оригінальна продукція, тому ви можете бути впевнені в її якості.

Чоловіче поло бренду Gran Sasso

Від монобрендового бутика до глобальної мережі — історія успіху

Сьогодні Charisma — це неповторний онлайн-простір для покупок у європейському форматі. А розпочала свою історію компанія з монобрендового бутика Van Laack. Цей бренд спеціалізується на виробництві сорочок преміальної якості та є експертом у своїй ніші. У 2008 році в Україні відкрився франчайзинговий магазин, де можна було придбати одяг цієї торгової марки.

У 2011-му Charisma збільшила базу партнерів, завдяки чому розпочав роботу перший мультибрендовий бутик у Дніпрі. Відвідувачі магазину отримали змогу купити фірмові речі від всесвітньо відомих виробників. Згодом до Charisma Fashion Group долучилася компанія Shabelski — мультибрендовий бутик, у якому продавалося модне взуття.

Взуття в бутику Charisma

Після цього компанія Charisma почала активно відкривати нові точки продажу. Це були аутлет-центри, моно- та мультибрендові бутики. Завдяки колабораціям із такими виробниками, як Jacadi Paris і Van Laack, компанія відкрила ще низку магазинів і розпочала роботу в нових напрямках.

Сьогодні Charisma — це:

  • три мультибрендові бутики;
  • шість монобрендових магазинів;
  • два аутлет-центри.

Мешканці Дніпра та Києва мають змогу купувати оригінальні речі особисто, завітавши до однієї з точок продажу. Українці з інших населених пунктів можуть ознайомитися з асортиментом в інтернет-магазині Charisma та придбати речі, що сподобалися, з адресним доставленням.

Синя чоловіча барсетка Orciani в асортименті Charisma

Charisma — унікальний модний простір для всієї родини

У стаціонарних магазинах та онлайн-бутику кожен поціновувач стильних речей може придбати продукцію улюбленого бренду за ціною виробника. В асортименті представлено одяг, взуття та аксесуари для жінок, чоловіків і дітей.

Компанія Charisma пропонує:

  • швидке доставлення у всі куточки України;
  • професійні консультації щодо модних трендів і створення стильних луків;
  • можливість обміну чи повернення товару;
  • регулярні акції та знижки;
  • унікальні шопінг-сервіси, детальніше з якими можна ознайомитися на сайті компанії;
  • регулярне оновлення асортименту.

Charisma розуміє своїх клієнтів і намагається максимально забезпечити потреби кожного. У магазині можна придбати речі як від провідних брендів, так і від нових виробників.

Якому б стилю ви не надавали перевагу, у каталозі знайдеться саме те, що вам подобається. З Charisma у вас з’являється можливість створювати модні образи на щодень або для особливих випадків для всієї родини.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Парикмахер рассказала, какой уход нужен волосам л...
Парикмахер рассказала, какой уход нужен волосам летом и поделилас...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зод...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зодиака ждет прибыл...
Бризоли с мясной начинкой: рецепт простого блюда ...
Бризоли с мясной начинкой: рецепт простого блюда для легкого завт...
Таро-гороскоп на неделю: Близнецов ждут взлеты и ...
Таро-гороскоп на неделю: Близнецов ждут взлеты и падения, а Львы ...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.