Модульні будинки Modulex: швидко та якісно

СоветыДом и уют
Модульні будинки Modulex: швидко та якісно
Фото: из открытых источников
72 NikolisNikolis
Компанія Modulex є одним із лідерів в Україні, пропонуючи клієнтам модульні та капсульні будинки високої якості.

Источник: https://sovetnika.net/

Модульні будинки — це будівлі та житлові будови за типовими проектами, виготовлені модулями у заводських цехах, а потім зібрані на місці в єдиний монолітний будинок. Готовий будинок з металоконструкцій підходить для постійного проживання цілий рік. Компанія Modulex має власне виробництво в Україні, що дозволяє їй пропонувати своїм клієнтам приємні ціни та додаткові переваги.

Переваги модульних будинків від Modulex

Плюсів у такої технології справді багато:

  • На виготовлення блоків потрібно три-чотири тижні, при особливо складних варіантах — до двох місяців. Проте збирання займає зовсім мало часу, в середньому до одного тижня. У порівнянні з класичними будинками, де за цей час встигаєш лише залити фундамент, перевага особливо вагома.
  • Будь-якої миті будинок можна розібрати на окремі блоки, упаковати і перевезти на нове місце. До речі, це підвищує ліквідність вкладення такі конструкції. За бажання модульний будинок можна без проблем продати (благо, попит на них стабільно високий), практично не втративши вартості.
  • Модульна конструкція дозволяє легко змінювати розміри та конфігурацію будівлі, додавати чи видаляти модулі залежно від потреб. Це робить модульні будинки ідеальним рішенням для готелів, де може виникнути потреба у зміні місткості.

Modulex - модульні будинки для різних цілей

Компанія Modulex є одним із лідерів в Україні, пропонуючи клієнтам модульні та капсульні будинки високої якості, що відрізняються за розміром та конфігурацією, а також енергоефективні рішення. Незважаючи на деякі обмеження, модульні будинки є привабливим вибором для проектів, що потребують швидкого будівництва та стійкості.

Модульні будинки Modulex: швидко та якісно

Зазвичай під час будівництва регулярно виникають незаплановані витрати. Але це стосується лише класичних методів. Елементи, які виготовлені на заздалегідь, мають фіксовану вартість, що сприятливо позначається на можливості заздалегідь формувати бюджет. Жодних зайвих витрат та закупівлі додаткових матеріалів.

Ціна модульного будинку, як правило, на 30-50% менша, ніж вартість капітального будівництва будівлі такої ж площі та енергоефективності. Особливості технології виробництва Modulex дозволяють швидко та недорого отримати надійне, екологічне та безпечне власне житло, в якому буде комфортно проживати цілий рік.

Сьогодні багато людей вже встигли особисто оцінити переваги та можливості модульних будівель. Ця технологія будівництва зробила покупку нерухомості доступнішою.

Сайт небезопасен!
Все ваши данные под угрозой: пароли, история браузера, личные фото, банковские карты и другие личные данные будут использованы злоумышленниками.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Пышный манник из одного стакана сметаны: ароматна...
Пышный манник из одного стакана сметаны: ароматная выпечка, как в...
Психологические драмы, которые заставляют задумат...
Психологические драмы, которые заставляют задуматься. Вы не пожал...
Чем отличаются сухие дрожжи хлебопекарные от живы...
Чем отличаются сухие дрожжи хлебопекарные от живых и для чего их ...
Вселенная осветит путь шести знакам Зодиака уже в...
Вселенная осветит путь шести знакам Зодиака уже в ближайшее время
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.