Модні чоловічі куртки весна-літо 2018

СоветыДругие советы
Модні чоловічі куртки весна-літо 2018
Фото: из открытых источников
675 RafaelRafael
Якісна і стильна куртка може знадобитися не тільки в холодну пору. Демісезонні моделі чоловічих курток весна-літо 2018 забезпечать максимальний комфорт своєму власникові в дощовий день, або прохолодний вечір, тому їх можна назвати невід'ємним елементом в чоловічому гардеробі.

Де придбати модні чоловічі куртки весна-літо 2018?

Незважаючи на різноманіття пропозицій від модних бутиків, все більша кількість модників віддають перевагу купівлі речей в інтернет-магазинах. Таке рішення надає можливість оновити гардероб, не виходячи з власного будинку.

Особливої уваги заслуговують одяг і аксесуари від інтернет-магазину «The Man». В інтернет-магазині «The Man» куртки чоловічі - купує вся Украiна, і це не дивно, адже лояльна цінова політика, широкий асортимент, і оперативна доставка в усі міста України (Київ, Дніпро, Харків, Одесу та багато інших) робить покупки на сайті https://theman.com.ua/kurtki-cholovichi максимально комфортними і приємними.

Модні тренди сезону весна-літо 2018

У цьому модному сезоні найбільшою популярністю будуть користуватися моделі «оversize», які завдяки своїй універсальності чудово підходять не тільки для створення щоденного, але і в тому числі ділового образів. Примітно, що такі куртки можуть бути зшиті з різних матеріалів: джинса, шкіри и навіть нейлону.
В якості альтернативного варіанту дизайнери пропонують широкий вибір приталених моделей, практичність котрих по достоїнству оцінять автомобілісти і любителі активного способу життя.
Також в тренді залишаються традиційні моделі чоловічих курток класичного прямого крою з мінімальною кількістю декоративних елементів. В якості декору у таких куртках можуть виступати накладні і прорізні кишені, а в деяких випадках, навіть блискавка і інші елементи фурнітури.

Незважаючи на те, що чоловічі куртки, як правило, відрізняються спокійною кольоровою гаммою в цьому модному сезоні дизайнери запропонували безліч моделей чоловічих курток у воєнізованих зелених відтінках, а також синьому, оранжевому і сірому кольорі. Однак лідируючі позиції в чоловічому одязі на модних подіумах впевнено утримують чоловічі куртки коричневого кольору.

Завдяки такому різноманіттю колірних рішень кожен представник сильної статі може при мінімумі зусиль вибрати оптимальний варіант для створення ефектних й водночас неповторних модних образів.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Какой перец снижает смертность от рака и заболева...
Какой перец снижает смертность от рака и заболеваний сердца: вы э...
Какую воду нужно давать собаке для питья
Какую воду нужно давать собаке для питья
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
Постный торт «Наполеон»: без масла, яиц и молока
6 простых вещей, которые сделают интерьер в доме ...
6 простых вещей, которые сделают интерьер в доме более дорогим
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.