Яким має бути верхній одяг у спортивному стилі?

СоветыМода и стиль
Яким має бути верхній одяг у спортивному стилі?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
924 5.0 DimitrDimitr
Як зорієнтуватись в насиченому виборі спортивного верхнього одягу з каталогу та підібрати оптимальний варіант? Читайте подробиці в статті.

Спортивний стиль — популярний модний напрям, тому що він вирізняється універсальністю. Таку куртку або вітрівку можна надягнути як на прогулянку або пробіжку, так і на роботу. Елементи одягу захищені від мінливої погоди з дощами та температурними коливаннями, яка характерна для осені або весни.

Купити спортивний одяг високої зносостійкості та привабливості можна в інтернет-магазині Casual Sport. В асортименті представлені моделі від перевірених виробників Puma, Helly Hansen, Columbia та деяких інших, які зарекомендували себе з найкращого боку. Але як зорієнтуватись в насиченому виборі з каталогу та підібрати оптимальний варіант?

Особливості спортивного верхнього одягу

верхній одяг у спортивному стилі

Виробники спортивного одягу в насиченій конкуренції наперебій випускають нові моделі. Змінюються стилі, але константними залишаються наступні характеристики:

  • Використання міцного та водонепроникного матеріалу. Тканина має добре захищати людину від вологи, зберігати тепло, але при цьому мати гарну циркуляцію повітря, щоб уникнути пітливості. Наприклад, поліестер, ріпстоп — гарні матеріали з погляду зазначених параметрів.
  • Наявність капюшона. Каптур стає обов’язковим елементом, який можна використати для захисту від зливи та поривів вітру.
  • Вільність рухів. В минуле відходять надміру надуті пуховики, в яких людина не може поворухнути руками, тепер в тренді куртки та вітрівки оверсайз, які не сковують рухів.
  • Наявність внутрішніх та зовнішніх кишень. Завдяки чому необов’язково носити з собою сумку, адже велика їх кількість дозволяє зручно зберігати портмоне, ключі, гроші та інші речі.

За дизайном більшість спортивних курток представлені у стандартних кольорах: синьому, чорному, коричневому. Хоча є і більш оригінальні моделі, які дозволять виділитись з натовпу. Але яскравий дизайн — це характеристика, які відходить на другий план, адже в першу чергу одяг має бути зручним, а вже потім стильним.

Що ще притаманно сучасному спортивному одягу

Зручні та стильні моделі вирізняються наступними перевагами:

  • Універсальність. Більшість зразків підходять для повсякденного використання. Адже сьогодні «спортивний» не означає такий, що підходить виключно для тренувань.
  • Зносостійкість. Пошитий з якісних матеріалів одяг може пережити безліч сезонів, при цьому залишившись таким же яскравим та міцним.
  • Зручність. Куртка або вітрівка не перешкоджають вільним рухам та не заважають різним активностям, що притаманні сучасній людині.
  • Водонепроникність. В такому одязі навіть після зливи ви залишитесь сухими, а отже ризик підхопити застуду мінімізується.

Спортивний верхній одяг можна комбінувати з різними елементами гардероба. Він вільно поєднується як з кросівками й штанами, так і з джинсами, та навіть туфлями. З його допомогою можна створювати безліч різноманітних образів на кожен день. Куртки в категорії «спорт» витримують багаторазові прання, при цьому залишаючись такими ж насиченими за кольорами та не змінюють своїх розмірів.

верхній одяг у спортивному стилі

Незалежно від того який різновид верхнього спортивного одягу ви купуєте, потрібно потурбуватись про його оригінальність. Інтернет-магазин Casual Sport займається продажем якісної продукції без залучення посередників. Це гарантує її справжність та привабливу ціну для кожного замовника.

При виникненні складнощів з вибором завжди можна поспілкуватись з кваліфікованим консультантом та отримати відповіді на актуальні питання. Він допоможе з вибором оптимальної за розміром та іншими показниками моделі, яка прослужить багато років та задовольнить за всіма характеристиками.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Лучшие виды газонных трав: что посеять, чтобы не ...
Лучшие виды газонных трав: что посеять, чтобы не косить
Тысячелистник в саду: зачем и как выращивать ахил...
Тысячелистник в саду: зачем и как выращивать ахилею многолетнюю
Черная кошка приносит неудачу или предупреждает о...
Черная кошка приносит неудачу или предупреждает о беде? Запомните...
Тренер рассказала, как бег может серьезно навреди...
Тренер рассказала, как бег может серьезно навредить здоровью
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.