Як вибрати ідеальні обідні стільці

СоветыДом и уют
Як вибрати ідеальні обідні стільці
Фото: из открытых источников
677 5.0 NikolisNikolis
Є декілька важдивих параметрів, які варто враховувати перед придбанням меблів.

Якщо у вас велика родина, багато друзів і велика кухня, обов'язково треба подумати про те, де всі сидітимуть за столом. Диван – надкомфорт, але набагато практичніше і дешевше буде придбати обідній стілець, а точніше відразу кілька. Стільці займають набагато менше місця, крім того, в асортименті багатьох магазинів можна знайти такі моделі, які розслаблятимуть та створять комфортну атмосферу по всій кухні. Але перед покупкою важливо вибрати правильні стільці. У цьому можуть допомогти деякі поради від спеціалістів.

Обирайте кількість стільців в залежності від розміру столу

Якщо обідній стіл маленький, а ви купите багато стільців, тоді всі сидітимуть практично в один одного «на колінах». Це незручно і не налаштовує на комфортну розмову чи вечерю. Тому кількість стільців варто вибирати в залежності від форми столу та його довжини. Також заздалегідь потрібно придумати де стоятимуть стільці і чи не заважатимуть вони вільно пересуватися по кухні.

Матеріал виготовлення

Це також важливий параметр, який впливає не тільки на красу приміщення, а й на довговічність меблів. Якщо в сім'ї є маленькі діти, краще вибирати стільці з оббивкою, що легко очищається. Якщо діти вже не маленькі, можна вибрати щось цікавіше. Є ще один альтернативний варіант – меблі зі знімними чохлами. Сам каркас може бути:

  • Із пластику.
  • З дерева.
  • З металу.

Найкрасивіші та довговічні стільці з дерева. Пластикові моделі більше підійдуть для літніх терас чи відпочинку за містом.

Як вибрати ідеальні обідні стільці

Визначьтеся з видом стільців

Вони можуть бути різних видів, тому цьому теж потрібно приділити увагу. Найпопулярнішими є табуретки, які не мають спинки та підлокітників. Вони можуть мати жорстке або м'яке сидіння, крім того, вони займають мало місця. Не менш популярні класичний моделі, де вже є спинка та іноді підлокітники. Барні стільці вибираються у тому випадку, якщо у вас на кухні є острівець. Такі меблі відмінно підійдуть для невеликих кухонь. Якщо дозволяє бюджет та квадратура, можна вибрати комфортні крісла.

Перед покупкою бажано ознайомитись з усім існуючим асортиментом. Можна погратися з різними фільтрами і переглянути різні моделі. Рекомендується вибрати кілька стільців і потім порівняти їх між собою за різними характеристиками. Так буде набагато простіше і швидше вибрати те, що підійде до вашої кімнати, і буде комфортно для всіх гостей або членів сім'ї.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Как коты чувствуют катастрофу или несчастье и как...
Как коты чувствуют катастрофу или несчастье и как об этом предупр...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждо...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждому
Как правильно открыть бутылку вина: сомелье назва...
Как правильно открыть бутылку вина: сомелье назвал ошибки, которы...
Как преобразить гостиную к весенне-летнему сезону...
Как преобразить гостиную к весенне-летнему сезону: 5 простых и бю...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.