Як швидко розносити нове взуття

СоветыМода и стиль
Як швидко розносити нове взуття
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1160 DimitrDimitr
Існують дієві способи, аби пришвидшити процес розношування взуття й зробити його найменш травматичним для ніг.

Шкіряне взуття має унікальну властивість підлаштовуватися під форму стопи, що забезпечує щільне прилягання матеріалу й надійну комфортну фіксацію. За такої умови забезпечується правильне положення стопи у взутті, що допомагає відчувати максимальну зручність й убезпечити себе від втоми під час довготривалої ходьби. Нове взуття часто потребує часу, аби набути правильної форми відповідно до особливостей стопи, тому існують деякі способи, аби пришвидшити процес розношування взуття й зробити його найменш травматичним для ніг.

Способи безпечного розношування взуття

Зазвичай нове взуття запаковане в спеціальні коробки. Такі картонні бокси для взуття допомагають зберегти нове взуття в ідеальному стані, а також запобігають пошкодженню. На сайті компанії “Карт-Пак” ви можете побачити, які бувають різновиди коробок для всіх видів взуття залежно від моделей і розмірів. Додатково використовуються спеціальні ущільнювачі й засоби, що підтримують форму взуття.

бокс для взуття

Оскільки виробники докладають чималих зусиль, аби захистити взуття від деформації, так само важливо безпечно розношувати нові черевики чи туфлі, аби унеможливити пошкодження матеріалу. Існують такі безпечні способи:

  • спеціальні спреї, які пом’якшують матеріал і роблять його біль гнучким, аби після нанесення засобу й взування матеріал швидше набув бажаної форми;
  • взуттєві розширювачі механічно розтягують взуття до необхідного розміру, але важливо дотримуватися інструкції з використання;
  • носіння взуття з товстими шкарпетками вдома, аби швидше розтягнути матеріал відповідно до форми стопи.

Якщо ви плануєте розношувати нове шкіряне взуття в домашніх умовах, попередньо можна прогріти матеріал феном, а після цього одягнути його з товстими шкарпетками. Тепло допоможе зробити матеріал більш еластичним і полегшить процес розношування. 

Як зберігати взуття

Не менш важливим є правильний процес зберігання взуття, адже це допоможе якомога довше підтримувати ідеальний зовнішній вигляд. Аби правильно зберігати взуття в коробках дотримуйтесь таких рекомендацій:

  • перед зберіганням ретельно приберіть із поверхні взуття пил і бруд, аби запобігти появі плям та пошкоджень;
  • кладіть в коробки силікагель, який допомагає поглинути зайву вологу й запобігти появі неприємних запахів від плісняви;
  • використовуйте спеціальні наповнювачі, що допомагають підтримувати форму.

як розносити нове взуття

Найкращим варіантом є зберігання взуття в якісній оригінальній коробці, яка точно підходить за розміром для взуття. Також варто пам’ятати про оптимальну температуру й вологість у приміщенні, де буде зберігатися взуття. Важливо уникати попадання прямого сонячного проміння, а також впливу надвисоких чи наднизьких температур.

Дотримуючись простих порад з безпечного розношування взуття, а також його правильного зберігання, ви зможете якомога довше насолоджуватися якістю й комфортом під час його носіння.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Пирожки с яблоками: рецепт настоящей осенней выпе...
Пирожки с яблоками: рецепт настоящей осенней выпечки
Тушенка из свинины: рецепт сытной мясной консерва...
Тушенка из свинины: рецепт сытной мясной консервации
Буцики с брынзой и салом: старинный рецепт сытной...
Буцики с брынзой и салом: старинный рецепт сытной украинской заку...
Черенкование алоэ: как вырастить зубчатый суккуле...
Черенкование алоэ: как вырастить зубчатый суккулент
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.