Гаманець для подорожей: компактність і функціональність

СоветыМода и стиль
Гаманець для подорожей: компактність і функціональність
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
442 5.0 DimitrDimitr
У статті розберемось, як правильно вибрати модель гаманця саме для поїздок різної тривалості.

Зручний та продуманий гаманець зробить будь-яку поїздку значно комфортнішою. У ньому знайдеться місце і для готівки, і для карток, і для інших важливих дрібничок. Найпопулярніші моделі з щільного текстилю та шкіряні гаманці. Проте все ж таки за довговічністю текстиль поступається шкірі, особливо натуральній. Як правильно вибрати модель саме для поїздок різної тривалості, розповідаємо далі в матеріалі.

Яким повинен бути travel-гаманець

Форма, розмір та кількість кишень залежать від тривалості подорожі та місця перебування. Для поїздки до іншого міста, в Україні чи за кордоном, знадобиться звичайна прямокутна модель з відділами для готівки, кишенями для банківських карток, електронних ключів від номера у готелі чи посвідчень. Краще, якщо його довжина становить не менше 10-13 см, а відділів для карток якомога більше. Це особливо важливо, якщо їхати за кордон. Так вдасться тримати все необхідне в одному місці.

шкіряний гаманець

Деякі бренди додають до своїх моделей навіть кріплення для ручки, відділ для паперових квитків, смартфона. Проте зараз більшість перевізників приймає електронні версії проїзних документів, тому це не обов’язково.

Якщо їхати до моря і більшу частину дня проводити на пляжі, може бути достатньо і звичайного мішечка з щільної тканини, щоб взяти із собою тільки готівку. Проте все ж таки рекомендуємо зробити вибір на користь невеликого шкіряного гаманця — компактного, проте місткого. Він краще захистить паперові купюри та документи від води та піщинок на березі.

В деяких моделях передбачений ремінець або ланцюжок, який знімається. Такий гаманець вдасться носити як клатч чи невелику сумочку, в руці або через плече.

Моделі для походів та відпочинку на природі вкривають водонепроникним шаром, а застібки в них захищають так, щоб у вологи було ще менше шансів проникнути всередину.

Як вибрати модель

гаманці

Не всім потрібний спеціальний гаманець для подорожей. Адже не завжди зручно щоразу перекладати вміст з одного до іншого. Проте без нього буде важко обійтися тим, хто:

  • часто опиняється на природі, далеко за містом;
  • постійно їздить від міста до міста через роботу (не тільки машиною, але й потягом, автобусом та іншим транспортом);
  • подорожує з дітьми різного віку;
  • мандрує з домашніми улюбленцями;
  • має возити із собою багато документів або посвідчень у паперовій формі.

Моделі з подвійною застібкою (блискавка + кнопка чи липучка) вважаються надійнішими за ті, що мають тільки одну. Усі відділення всередині повинні мати достатньо місця, проте надійно фіксувати гроші або картки, щоб нічого не випало й не загубилося.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Чем чистить индукционную плиту, чтобы не повредит...
Чем чистить индукционную плиту, чтобы не повредить поверхность
Истории с глубокими смыслами. Какие фильмы посмот...
Истории с глубокими смыслами. Какие фильмы посмотреть всей семьей...
Что и как нужно есть, чтобы быть счастливым: отве...
Что и как нужно есть, чтобы быть счастливым: ответ эксперта из Га...
Вкуснятина за 10 минут: рецепт салата с огурцами ...
Вкуснятина за 10 минут: рецепт салата с огурцами и кукурузой
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.