Друк банерів: основна інформація та етапи роботи

СоветыБизнес и работа
Друк банерів: основна інформація та етапи роботи
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
1261 4.9 NikolisNikolis
Банер — це один з найбільш популярних та эффективных маркетингових інструментів.

Таке рекламне рішення, як банери, є одним із найпоширеніших інструментів у руках сучасних маркетологів. Їх друкують на вініловій чи тканинній основі (так званій банерній тканині) з метою привернення уваги потенційної клієнтури. Залежно від того, де буде використовуватися банер, для нанесення зображення у студії Ok-Print використовуються екосольвентні або сольвентні чорнила. Екочорнила, на відміну від звичайних сольвентних, безпечні та не мають запаху, тому застосовуються для інтер'єрного друку, а сольвентні підійдуть лише для зовнішніх банерів. За посиланням https://www.ok-print.kiev.ua/druk-baneriv/ можна побачити, як виглядають різні види на реальних виробах.

Етапи друкування банерів

Цей процес у студії Ok-Print передбачає кілька етапів роботи:

  • Додрукарська підготовка. Основою для будь-якого друкарського друку є макет. Технічні вимоги до макетів для широкоформатного друку завжди вказуються чітко. Якщо клієнт не має макету або необхідно внести зміни, він може скористатися додатковою послугою з його розробки вже в друкарні.
  • Після того, як макет буде розроблено або перевірено на відповідність техвимогам (тут все залежить від вибраного для друку матеріалу та технології друку), банер, власне, друкується.
  • Післядрукарська обробка. За замовчуванням у друкарні Ok-Print готовий банер ріжеться за розміром. Додатково відбуваються і всі види післядрукарської обробки, від проклеювання та зварювання банерів до установки люверсів і т.д.

Що стосується установки банерів, то вона проводиться професіоналами – це можуть бути монтажники або люди, які займаються промисловим альпінізмом.

Які переваги банери мають перед іншими видами друку

Насамперед це висока швидкість виготовлення. Завдяки сучасним технологіям друк банерів займає мінімальний час. Крім того, вони легко монтуються на будь-яких поверхнях, що не тільки прискорює, а й суттєво спрощує процес.

Друк банерів: основна інформація та етапи роботи

Але переваги повною мірою виявляються лише в тому випадку, якщо для друку використовується справді високоякісне обладнання. Найкраще, якщо це будуть провідні в галузі бренди, такі як Mimaki, Epson, Mutoh, Hewlett-Packard.

Для друку використовуються литі та ламіновані банери, спеціальна банерна сітка, а також двосторонні блокаути. Також широкоформатний друк банерів використовується для рекламних конструкцій із зовнішнім підсвічуванням. Зображення наноситься на полотно тільки з одного боку, що дещо обмежує область використання, але цей вид друку також корисний.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Эксперт назвала два средства, которые избавят от ...
Эксперт назвала два средства, которые избавят от плесени раз и на...
В каких лесах всегда есть грибы и где их вообще н...
В каких лесах всегда есть грибы и где их вообще не бывает
Рецепт рулетов из баклажанов с фаршем
Рецепт рулетов из баклажанов с фаршем
Лучше приготовить сразу большую порцию: рецепт ба...
Лучше приготовить сразу большую порцию: рецепт баварских котлет о...
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.