Бітумна черепиця: переваги використання

СоветыДом и уют
Бітумна черепиця: переваги використання
Фото: из открытых источников
4475 4.5 NikolisNikolis
Бітумна черепиця відрізняється привабливим зовнішнім виглядом та відмінними експлуатаційними характеристиками.

На вітчизняному ринку представлено широкий вибір спеціалізованого покрівельного матеріалу. При цьому бітумна черепиця користується найбільшою популярністю, що безпосередньо пов'язане із привабливим зовнішнім виглядом та відмінними експлуатаційними характеристиками. Незначні гонти, які мають виражені фігурні нижні краї, рівномірно укладаються рядками, завдяки чому формується ідеальний геометричний малюнок.

Переваги бітумної черепиці

Покрівельний матеріал має багатошарову структуру. Відповідно до заявлених технічних властивостей, готова черепиця складається з:

  • спеціалізованих забарвлених кам'яних гранул;
  • кількох шарів відповідного модифікованого бітуму з вираженим прошарком з розробленого за унікальною технологією матеріалу з використанням склополотна;
  • унікального покриття, що самостійно клеїться;
  • оригінальної силіконізованої плівки.

Крім цього, виробники використовують під час виготовлення високоякісний матеріал, який відрізняється мінімальною заявленою вагою. Завдяки цьому відсутнє підвищене навантаження на конструкцію даху в цілому, що гарантує її тривалу експлуатацію та не потрібне спорудження додаткових укріплень.

Процес монтажу не викликає складнощів – з цим можуть упоратися навіть самі господарі.

Бітумна черепиця: переваги використання

Завдяки високим показникам пластичності можна з упевненістю говорити про універсальність. Тому матеріал часто використовується під час облаштування численних складних форм та не вимагає створення додаткових швів.

Наявність природної шумоізоляції дозволяє виключити сторонні шуми, навіть за умови злив і граду. За необхідності можна легко провести нескладну реконструкцію або замінити окремі елементи.

Де купити

Бітумна черепиця реалізується у профільних будівельних магазинах. Щоб суттєво заощадити час на покупку, виходом із ситуації стане звернення до спеціалізованої віртуальної торгової точки vipdah.com.ua, що належить магазину Альтернатива. Це дозволяє не тільки швидко вибрати відповідний матеріал з великого каталогу пропозицій, але й заощадити на переплаті, що зумовлено постійними знижками та спецпропозиціями.

Ознайомитись з повним каталогом пропозицій можна на офіційному сайті постачальника. Кожному клієнту в магазині Альтернатива гарантується висока якість обслуговування та швидка доставка незалежно від територіальної віддаленості.

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Черный кот в доме: приметы, интересные факты, кот...
Черный кот в доме: приметы, интересные факты, которые точно вас у...
Какой праздник отмечает церковь 17 апреля: строго...
Какой праздник отмечает церковь 17 апреля: строго нельзя делать в...
Как правильно кормить кота, сколько раз в день да...
Как правильно кормить кота, сколько раз в день давать корм
Клинкерные термопанели: особенности и виды продук...
Клинкерные термопанели: особенности и виды продукции
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.